În urmă cu mai mulți ani, mai precis în 2006, presa din acel moment a scris despre o întâlnire dintre frumoasa prezentatoare de la „Chefi la cuțite” și cunoscutul fotbalist Mirel Rădoi.

Atunci, actualul antrenor al naționalei României, era jucător la Steaua, dar și burlac.

„Vedeta Playboy Gina Pistol a avut o aventura de o noapte cu fotbalistul Mirel Radoi. Cel putin asa sustine revista Star in numarul aparut miercuri pe piata”, s-a prezentat în mass-media la momentul respectiv.

Menționăm că Mirel Rădoi s-a însurat cu Viviana în anul 2009, iar Gina Pistol tocmai de separase de Codin Maticiuc.

Dar, revenind la momentul fierbinte de care aminteam: „Cei doi s-au intalnit in clubul Office din Predeal. Gina Pistol a venit insotita de noua sa achizitie, un barbat chel, cel mai bun prieten al fostului sau iubit Codin, si de o amica a acesteia.”, s-a mai scris despre întâlnire.

„Au început să danseze lasciv. Vedeta Playboy l-a remarcat pe capitanul Stelei, singur la o masa. Martorii oculari sustin ca Gina s-a dus la fotbalist si a intrat in vorba cu el. Ulterior, Mirel i-a soptit Ginei ceva la ureche, pentru ca dupa numai zece minute sa paraseasca impreuna clubul. Dupa doua ore pe care nu se stie unde le-au petrecut, Gina si Mirel au revenit in club zambitori si au inceput sa danseze lasciv.

Momentul a fost penibil pentru partenerul Ginei din acea seara care urmarea prestatia celor doi de la un separeu. In final, el nu a mai rezistat si i-a ordonat sa stea langa el. Dupa cateva discutii aprinse, Gina si amorezul ei chel au parasit clubul.”, s-a mai scris.

În prezent, Gina Pistol este iubita lui Smiley, cu care are o relație de aproape 4 ani, ținută departe de ochii presei.

Despre relația lor, Smiley a scris pe pagina sa de socializare: „Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note”, potrivit wowbiz.ro