Evenimentul Zilei > Actualitate > Bombă în cazul Caracal. Luiza Melencu, trecută granița cu 50 de euro!
Bombă în cazul Caracal. Luiza Melencu, trecută granița cu 50 de euro!

Bombă în cazul Caracal. Luiza Melencu, trecută granița cu 50 de euro!

Monica Melencu, mama Luizei, fata care a dispărut la Caraca a afirmat, luni seară, la România TV că a trecut graniţa de foarte multe ori cu cele două fiice, chiar dacă erau minore, fără ca aceasta să aibă vreun paşaport sau vreo procură din partea tatălui.

Monica Melencu se autodenunţă. Dezvăluirile oferă o nouă pistă anchetatorilor și devoalează modul fraudulos prin care un minor poate fi trecut granița. Costul: maxim 100 de euro!

Mama Luizei a afirmat la emisiunea moderată de Victor Ciutacu că în fiecare vacanţă, în ultimii 7 ani, Luiza mergea în Italia. Femeia a afirmat că de fiecare dată dădea şpagă la vameş între 50 şi 100 de euro pentru a nu controla actele minorei Luiza.

Citește ce spune un astrolog despre „Monstrul din Caracal”

Monica Georgeta Melencu a relatat cum își trecea ambele fiice granița, prin punctul de la Bechet, cu bacul, dând mită vameșilor între 50 și 100 de euro

„Eu, timp de 7 ani, am adus-o în Italia pe Luiza. O treceam pe la Bechet. Dădeam 100 de euro. Nu doar o dată, timp de 7 ani am trecut-o și nu doar pe ea, ci pe amândouă fetele. Eu le aduceam pe amândouă și când erau mai micuțe. Fiica mea venea la noi, câte două luni de zile, fără noi.”, a spus mama Luizei Melencu la România TV.

De asemenea, Monica Melencu a mai spus că a trecut în acest fel şi prin alte puncte de frontieră.

Alte dezvăluiri incredibile: „Monstrul din Caracal”. Alexandra și Luiza, împreună în casa lui Gheorghe Dincă. Mărturii uluitoare!

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: