Evenimentul Zilei > Monden > Astrolog: „Gheorghe Dincă a făcut-o! Nu a avut de ales!” Secretele celui mai înfiorător om din România
Astrolog: „Gheorghe Dincă a făcut-o! Nu a avut de ales!” Secretele celui mai înfiorător om din România

Astrolog: „Gheorghe Dincă a făcut-o! Nu a avut de ales!” Secretele celui mai înfiorător om din România

Orice aspect este luat în considerare atunci când e vorba de Gheorge Dincă, unul dintre cei mai înfiorători oameni ai ultimelor decenii. Astrologia ar putea juca un rol important pentru a ajunge la o explicație sau o motivație pentru care Gheorghe Dincă, un fost mecanic auto din Caracal, a răpit două fete despre care există dovezi că ar fi fost ucise. Dincă este suspectat că le-ar fi omorât pe cele două, însă anchetatorii vorbesc despre crime în serie.

Astrologul și parapsihologul Kaliopi a interpretat, pentru EVZ, harta astrală a celui care ar putea fi cel mai fioros criminal din ultimii 30 de ani.

Gheorghe Dincă s-a născut la data de 27 mai 1953 în Caracal. În zodia Gemeni.

Gemenii pot fi duplicitari în general, dar puțini știu sau înțeleg că această zodie trăiește, cumva, două vieți diferite. Născut într-o zi de 27, care aduce nativului foarte multe calități sociale, acesta a avut și foarte multe probleme în adaptare. „Geamănul” născut la data de 27 mai 1953 are și o latură narcisistă predominantă. De exemplu, e foarte posibil ca încă de mic să fi simțit o plăcere anormală atunci când era lăudat, apreciat.

Despre viața dublă, pe harta astrală se văd, practic, două vieți, delimitate cu o schimbare majoră, dar nu o cumpănă. Asta înseamnă că pur și simplu s-a schimbat.

Prima a decurs controlat și presărată de multe satisfacții până la vârsta de 42 de ani. După vârsta de 42, acest nativ din zodia Gemeni a început o nouă viață, pot spune chiar împotriva voinței sale. Totul s-a schimbat la 180 de grade, a devenit confuz, lacom, dornic să fie suprem.

Una dintre trăsăturile sale predominante, care a înlocuit narcisismul, a fost invidia. În harta sa astrală se arată un moment marcant, la vârsta de 44 de ani. Probabil atunci a avut o dramă, un refuz al unei mari iubiri sau, probabil a fost abandonat de cei din jur. Nu a fost vorba de bani, ci de sentimente. De atunci merge pe un drum întunecat, cu simbolurile războiului, haosului și al nebuniei”, explică astrologul.

Problema este că văd multe simboluri care ar putea reprezenta crime, dar sunt atât de multe încât acestea pot fi gesturile sale care au marcat teribil victimele, deci nu le-a luat neapărat viața, în mod fizic. Cred că acest om a făcut multe lucruri întunecate, care apare pe poziție de lider, nu de executant”, a mai spus astrologul.

Care ar fi cea mai aspră pedeapsă pentru Gheorghe Dincă dacă ar fi să fie condamnat pentru cele două crime, ne spune Kaliopi: „Conform structurii sale pe harta astrală, unde simbolul casei este o constantă încă de la începutul primei vieți, dar și în a doua, cea mai mare pedeapsă pentru acest nativ din Gemeni este să-i fie luată, afectată sau interzisă propria locuință. Nu familia, subliniez: locuința”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: