BOMBĂ: "Rednic a demisionat de la Petrolul! Pleacă la Standard Liege!"

BOMBĂ: "Rednic a demisionat de la Petrolul! Pleacă la Standard Liege!"

Florian Walter, patronul echipei ploieştene, a anunţat că antrenorul Mircea Rednic nu va mai sta pe banca "găzarilor". Destinaţia sa următoare va fi Belgia, acolo unde s-a stabilit cu familia sa.

Mircea Rednic se desparte de echipa de fotbal Petrolul Ploieşti după doar 13 etape scurse din actualul sezon din Liga I. "Puriul" a avut mult de tras cu galeria "lupilor" în ultimele săptămâni şi, cum i-a venit o ofertă bună, a părăsit gruparea prahoveană. În acest moment, Petrolul este pe locul 5 în Liga I, cu 22 de puncte.

"Puriul", tehnician în vârstă de 50 de ani, se întoarce la Standard Liege, echipa pentru care a şi jucat în perioada 1991-1996.

"Rednic m-a anunţat azi (n.r. - vineri) că demisionează, când i-au spus cei de la Standard că poate semna mâine (n.r. - azi) cu ei. Aveam un antrenor bun, ne lasă acum la finalul ăsta de tur, dar pentru el să ajungă acolo e foarte bine, ca şi pentru România. Nu cerem despăgubiri, nu fac eu d-astea. Să-i stric eu drumul când ajunge la o echipă mare, n-am cum să-l încurc. Să-l ţin obligat? Nu am nimic să-i reproşez, echipa e în obiectiv. Nu cred că putem antrenor până la meciul de Cupă. Andone nu va veni niciodată aici. Mâine vom decide, vedem ce va fi", a spus Florian Walter, la Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News

Standard Liege se află pe un dezamăgitor loc 8 în campionatul Belgiei, cu doar 16 puncte după 12 jocuri. În acest moment, postul de antrenor este vacant, iar de pregătirea echipei se ocupă "interimarul" Peter Balette.