Evenimentul Zilei > Actualitate > Bogdan Niculescu Duvăz: Nu s-a luat o decizie privind referendumul în două zile
Bogdan Niculescu Duvăz: Nu s-a luat o decizie privind referendumul în două zile

Bogdan Niculescu Duvăz: Nu s-a luat o decizie privind referendumul în două zile

Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz a spus că nu s-a luat o decizie privind organizarea referendumului în decursul a două zile, dar că opinia generală este să rămână o singură zi.

"Nu s-a discutat, în măsura în care mă întrebaţi dacă s-a luat o decizie în acest sens. Însă, în general, opinia este că trebuie să rămână o singură zi pentru referendum", a spus Duvăz.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat că este posibil ca organizarea referendumului să se facă în două zile.
"E posibil, e raţional, până la urmă, decizia ne aparţine. Vom vedea, nu ne-am întâlnit încă nici un for de conducere al USL-ului şi nu văd ce ar fi aici neclar sau neconstituţional. E dreptul Parlamentului să decidă. El a decis data de 29, poate să decidă încă o zi, ca oamenii să nu fie presaţi de timp, de împrejurări, e şi căldura aceasta pe care o resimţim cu toţii. Eu cred că e raţional şi şanse pot fi, dacă decizia va fi luată în sensul ăsta, lucrurile se pot aranja", a spus Sârbu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: