Evenimentul Zilei > Actualitate > Bobbi Kristina a spus că vorbeşte cu Whitney Houston, mama ei
Bobbi Kristina a spus că vorbeşte cu Whitney Houston, mama ei

Bobbi Kristina a spus că vorbeşte cu Whitney Houston, mama ei

Fata cântăreţei a acceptat să îi acorde un interviu lui Oprah în care a povestit cum reuşeşte să se împace cu moartea mamei ei şi că vorbeşte deseori cu Whitney Houston, scrie Associated Press.

Fata de 19 ani, singura moştenitoare a averii artistei, a mai spus şi că mama ei este întotdeauna alături de ea. "Spiritul ei este puternic. Este un spirit puternic. Simt cum trece prin mine tot timpul", a declarat Bobbi. În emisiunea specială realizată de Oprah au mai apărut şi fratele cântăreţei, dar şi cumnata sa, Pat Houston, prietena şi managerul ei în acelaşi timp.
Bobbi Kristina a mai spus în interviu şi că este ajutată de familia ei să depăşească cele mai grele momente. "Vine în valuri. Într-un moment pot să fiu fericită şi să râd, apoi vine peste mine. Este mama mea…", a declarat ea după ce a precizat că este pe cât de bine se poate în aceste momente.
Spiritul lui Whitney Houston, prezent în casă
"Obişnuia să spună că la 5 dimineaţa sfinţii încep să se roage. Mă trezesc acum şi mă uit la ceas şi este 5 dimineaţa. Încep să mă rog", povesteşte fata despre legătura cu Whitney Houston. Tot ea spune că luminile din casă se sting şi se aprind fără motiv, dar ea ştie că este mama ei. "Întreb: «Mamă, ce faci?». Încă mai pot râde şi mai pot vorbi cu ea", recunoaşte Bobbi Kristina.
Fata artistei a mai spus că mama ei era ca "un înger" şi că ar vrea ca oamenii să şi-o amintească aşa şi nu în modul negativ în care este portretizată în presă. "Tot ceea ce spun oamenii despre ea – toate lucrurile negative – sunt gunoaie. Aia nu este mama mea", a spus tânăra.
Fratele lui Whitney Houston a clarificat şi sentimentele pe care le au cei din familie faţă de Bobby Brown, fostul soţ al lui Whitney. "L-am iubit pe Bobby Brown. Bobby era un tip nemaipomenit. Nu ştiu cât de bine le era împreună", a spus Gary Houston. În acelaşi timp, comnata ei, Pat Houston a mai adăugat în conversaţia cu Oprah că nu crede că Bobby este cel vinovat pentru problemele pe care Whitney le-a avut din cauza dependenţei de droguri.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News