Evenimentul Zilei > Actualitate > Boală MISTERIOASĂ. Nu mai mănâncă şi nu mai bea NIMIC de aproape UN AN. Doctorii nu pot găsi nicio explicaţie
Boală MISTERIOASĂ. Nu mai mănâncă şi nu mai bea NIMIC de aproape UN AN. Doctorii nu pot găsi nicio explicaţie

Boală MISTERIOASĂ. Nu mai mănâncă şi nu mai bea NIMIC de aproape UN AN. Doctorii nu pot găsi nicio explicaţie

Are 12 ani, iar de un an nu mai mănâncă nimic. Mama sa spune că şi-a pierdut pofta de mâncare şi senzaţia de sete peste noapte. Doctorii nu pot găsi nico explicaţie.

Anul trecut, pe 12 octombrie, Landon Jones, în vârstă de 12 ani s-a trezit fără poftă de mâncare şi de a bea ceva. Toată ziua, el a fost bolnav şi a acuzat ameţeli. Părinţii îl descriu pe băiat ca un copil energic, care se juca permanent, şi nu îşi pot explica ce s-a întâmplat cu acesta.

Copilul a fost dus la medici din cinci spitale din SUA, însă niciunul dintre aceştia nu a putut pune un diagnostic. n medic pediatru i-a prescrris iniţial antibiotice, însă acestea nu l-au ajutat pe copil, iar doctorii sunt de părere că acest caz este unic în lume. Institutul Naţional de Sănătate din SUA, care ia în considerare numai cazurile extrem de rare, se gândeşte să îl consulte pe copil şi să găsească o explicaţie pentru starea sa, scrie Daily Mail.

De când s-a îmbolnăvit, Landon a lipsit 65 de zile de la şcoală, iar părinţii săi spun că nu mai aleargă de câteva luni, fiind obligat să îşi privească de pe margine colegii de clasă care se joacă şi fac mişcare. Părinţii săi au încercat să-l determine pe Landon să mănânce, chiar şi cantităţi mici, însă nu au reuşit. Aceştia iau în considerare inclusiv hrănirea acestuia prin intermediul unui tub.

Michael Jones, tatăl lui Landon, este de părere că starea fiului său ar putea fi cauzată de probleme cu hipotalamusul, zona creierului care controlează senzaţiile de foame şi sete. O altă explicaţie pe care tatăl a oferit-o este legată de crizele de tip absenţă pe care Landon le-a avut la vârsta de nouă ani, pentru vindecarea cărora copilul a luat medicamente timp de un an, Cu toate acestea, un medic neurolog spune că medicamentul pe care Landon le-a luat ar fi trebuit să îi crească pofta de mâncare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News