Saoirse  a făcut parte din celebra familie americană, Kennedy, mama ei Courtney Kennedy Hill, fiind unul din cei 11 copii ai lui Robert şi Ethel Kennedy.

Președintele John F. Kennedy și fratele său, Robert F. Kennedy, au fost amândoi asasinați. John, care a fost preşedintele SUA, a fost  împușcat la Dallas pe 22 noiembrie 1963, iar fratele său Robert, a fost împușcat mortal peste cinci ani, pe când era în campanie la Los Angeles.

Fiul lui JFK, John F. Kennedy Jr a murit în timp ce pilota un avion de mici dimensiuni. A pierdut aparent controlul aparatului care a căzut în Atlantic în largul statului Massachusetts

În anul 1944, Joe Kennedy Jr , tot pilot, a decedat ., în timp ce era pilot voluntar într-o misiune de bombardare în Franța în al doilea război mondial. Afost fratele cel mare al fostului preşedinte.

După numai patru ani de la acest dezastru, Kathleen Kennedy, sora lui JFK, a decedat, la vârsta de 28 de ani, în Franța în timpul unei furtuni, pilotând tot un avion de mici dimensiuni.

După mai mulţi ani, în 1984, David Kennedy, unul din fii lui Ethel și Robert Kennedy, a murit într-un hotel din Florida după o supradoză.

Michael Kennedy, un alt fiu al lui Robert Kennedy, a murit în 1997 într-un accident de schi în ajunul Anului Nou în Colorado. A fost tatăl a trei copii, avea 39 de ani.

O altă nenorocire s-a abătut asupra familiei în 1963, când prima doamnă Jacqueline suferiseră o altă pierdere. Cel de-al treilea copil s-a născut prematur şi a supravieţuit doar două zile de la naştere

În 1973, Edward Jr., fiul de 12 ani al lui Ted Kennedy, a pierdut un picior din cauza unui cancer de os.

Înainte de moarte  băiatul a făcut o declaraţie foarte emoţionantă.

„Familia Kennedy a trebui să îndure toate acestea într-o manieră foarte deschisă. Dar familia noastră este chiar ca … oricare altă familie americană în multe privințe”.

Ted Kennedy a murit după o operaţie de cancer la creier, la vârsta de 77 de ani.