Evenimentul Zilei > Social > Blejnar: Luni vom trimite în teritoriu listele cu stimulentele
Blejnar: Luni vom trimite în teritoriu listele cu stimulentele

Blejnar: Luni vom trimite în teritoriu listele cu stimulentele

ACTUALIZAT. Şeful Fiscului, Sorin Blejnar, a declarat că a finalizat planul de acordare a stimulentelor, proiect care urmează să fie prezentat şi sindicatelor. Însă indiferent de decizia acestora, listele vor fi trimise în trezorerie urmând ca săptămâna viitoare să fie făcute plăţile. "Vor fi salariaţii care vor lua 0 lei şi angajaţi care vor încasa până la trei salarii", a spus Blejnar.

"Am stabiliat criteriile pentru acordarea stimulentelor. Criteriile nu sunt negociabile", a spus preşedintele ANAF. Potrivit acestuia, propunerea Comisiei desemnată de conducerea Ministerului Finanţelor Publice (MFP) este una rezonabilă, strictă pe criterii de performanţă.

"Cei buni şi cu salarii mari vor primi stimulente, cei cu salarii mici şi care nu sunt buni nu vor primi. Totodată persoanele cu venituri mici dar cu performanţe vor beneficia de stimulente", a explicat Blejnar.

Şeful Fiscului a precizat că această comisie a stabilit criterile, urmând ca fiecare "subcomisie împreună cu sindicatele sau cu cine vor ei să evalueze fiecare angajat în parte". "Indiferent că sindicatele vor accepta sau nu această propunere, ea nu se va mai modifica", a atenţionat preşedintele ANAF.
Potrivit acestuia, toate judeţele vor putea acorda stimulente personalului.

În ceea ce priveşte refuzul sindicatului Sed-Lex de a purta negocieri cu ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, şeful Fiscului a precizat că nu vrea să comenteze.  

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: