Evenimentul Zilei > Actualitate > Blaga: Nu l-am rugat pe preşedinte să intervină
Blaga: Nu l-am rugat pe preşedinte să intervină

Blaga: Nu l-am rugat pe preşedinte să intervină

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat la B1TV că ARD nu i-a cerut şefului statului să intervină în campania electorală care urmează.

"Să nu fim ipocriţi", a admis Blaga, "nu ne-ar deranja ca Traian Băsescu să iasă să prezinte starea de facto a României. (…) Nu l-am rugat pe preşedinte să intervină. Dacă va dori să iasă să prezinte situaţia ar fi încă o voce care ar arăta că lucrurile nu merg cum trebuie", a declarat el. "Totul este blocat, Ponta iese cu glumiţe, zâmbind în fiecare zi, şi ne spune cât de bine o ducem", a criticat Blaga, spunând că "preţurile au luat-o razna în ultimele şase luni", iar Ponta "a reuşit să ne mai îndepărteze de un obiectiv, intrarea în zona euro în 2015".
Blaga a subliniat că şeful statului are dreptul să se pronunţe public, prezentând un punct de vedere cu privire la starea naţiunii, conform unei decizii a CCR.
Astăzi, Traian Băsescu a postat un mesaj video pe pagina sa de Facebook, transmiţându-le românilor că rămâne acelaşi preşedinte, chiar dacă a tăcut puţin în ultima perioadă.

CITIŢI ŞI:
  • Traian Băsescu, către români: "Rămân acelaşi preşedinte, chiar dacă am tăcut puţin" | VIDEO