Evenimentul Zilei > Monden > Bigfoot există! Senzaționalele imagini surprinse într-o pădure din Michigan au declanșat nebunia pe internet
Bigfoot există! Senzaționalele imagini surprinse într-o pădure din Michigan au declanșat nebunia pe internet

Bigfoot există! Senzaționalele imagini surprinse într-o pădure din Michigan au declanșat nebunia pe internet

Un american susține că a filmat pe legendarul Bigfoot traversând un râu cu un pui în brațe.

Filmul incredibil pe care îl puteți vedea aici a trezit la viață controversa despre existența acestei misterioase creaturi, jumătate om, jumătate maimuță.

Filmul a făcut deja 150 000 de vizualizări

Totul a început când Eddie V a trimis filmulețul organizației Rocky Mountain Organization care își propune să afle adevărul despre misterioasa creatură. Grupul na distribuit filmarea pe pagina de Facebook și a reușit să treacă de 150.000 de vizualizări în timp record.

La rândul său, Eddie a explicat că filmarea este reală. Bărbatul a explicat că vărul său se plimba cu un caiac pe râu când a văzut o creatură misterioasă care traversa apa prin fața lui. Așa că a început să filmeze cât a putut de repede.

Imaginile sunt senzaționale

În filmare, se poate vedea o creatură uriașă care pare să poarte în brațe o mică făptură, cel mai probabil un pui. Deși nu este clar ce fel de fîptură apare în filmare – experții apreciază că silueta pare a avea forma și dimensiunile potrivite pentru a un Bigfoot.

„Nu sunt nici eu sigur ce este, dar am trimis-o câtorva persoane pentru a vedea ce spun. Unii susțin că e Bigfoot, care își poartă puiul îm brațe. Alții spun că ar ține la piept o căprioară.”

Bucuroși cî au, în sfârșit, o dovadă credibilă. membrii orgasnizației Rocky Mountain Sasquatch Organization au mărit filmarea făcută pe râul Cass din Michigan și au postat o captură video a ciudatei creaturi.

În timp ce unii dintre cei care au văzut filmul susțin că e vorba de Bigfoot, alții cred, însă, că e vorba de un bărbat îmbrăcat într-o salopetă de persuit- adăugând că zona este foarte populară printre pescari.

Cea mai bună filmare cu Bigfoot datează din 2019

Cea mai impreionantă filmare făcută cu un așa-zis Big Foot datează din 2019 și a fost făcută într-o pădure din SUA, lângă orașul Tunica din Mississippi.

Creatura , care aduce atât cu un om, cât și cu o maimuță, a fost surprinsă din spate în timp ce pare să scormonească în trunchiul unui copac, după miere sau larve. Ea pare să fie acoperită cu o blană neagră, adică exact modul în care tradiția orală din SUA vorbește de secole despre Bigfoot, numit și Yeti sau Sasquatch  scrie The Mirror.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: