Bicicleta, ia şi traista, accesoriile şi vestimentaţia Elenei Udrea

Bicicleta, ia şi traista, accesoriile şi vestimentaţia Elenei Udrea

Cei care au vizitat astăzi târgul de meşteşuguri din Mamaia au avut surpriză să o vadă pe ministrul Turismului, Elena Udrea, venind pe bicicletă, îmbrăcată tradiţional şi purtând în loc de poşeta de mână o traistă bucovineană.

"Încercăm ca din acest an să deshidem litoralul românesc încă din aprilie. Sper ca din această vară litoralul să-şi depăşească concurenţa şi sper să nu mai vedem turişti români pe graniţă, mergând în ţările vecine, şi să rămână aici pe litoral", a precizat Udrea, citată de Mediafax.

La târgul de meşteşuguri organizatorii au adus meşteri populari din toate regiunile ţării, iar obiectele expuse variază de la ouă încondeiate şi icoane pe sticlă, la covoare tradiţionale. Seria de evenimente organizate pe litoral cu ocazia sărbătorilor de Paşti vor continua în această seară cu slujba de Înviere pe plaja Modern din Constanţa şi concertele de duminică, susţinute de Goran Bregovic şi Gheorghe Zamfir, la Mamaia, şi la care şi-a anunţat prezenţa preşedintele Traian Băsescu.

Slujba de Înviere va fi oficiată de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, alături de un sobor de preoţi, iar Sfânta Lumină este adusă de la Ierusalim, cu un avion militar.

Ne puteți urmări și pe Google News