Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu, în suferință? O nouă despărțire „trecută în revistă” de blondă?
Bianca Drăgușanu, în suferință? O nouă despărțire „trecută în revistă” de blondă?

Bianca Drăgușanu, în suferință? O nouă despărțire „trecută în revistă” de blondă?

Se pare că drama Biancăi Drăgușanu nu se mai termină. Mai multe zvonuri indică faptul că frumoasa blondă trece din nou peste o despărțire de Alex Bodi.

Mai multe semne pe care fanii Biancăi Drăgușanu le-au remarcat pe paginile ei de socializare ar indica faptul că blondina trece din nou peste o perioadă grea.

Așa cum obișnuia să facă întrecut când se certa cu Victor Slav, soțul ei, blondina își schimba numele de pe internet, scrie Cancan.

De această dată, vedeta a postat și o imagine menită să îi ridice moralul atunci când simte că cedează. În imagine scrie că „viața are un mod amuzant de a lăsa lucrurile să se rezolve de la sine chiar atunci când ai crede că acest lucru este imposibil”.


„Sunt foarte bine! Nu vreau să mai vorbesc despre viața privată pentru că mă concentrez pe ceea ce contează pentru mine. Adică, businessul meu, copilul meu și cam atât! Relația mea? Contează, dar nu mai răspund la întrebări despre ea. Mă privește doar pe mine, e a mea și eu decid ce se va întâmpla cu ea”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: