Finanțatorul lui FCSB spune că e bucuros și că i-a remarcat pe autorii golului, Ionuț Pantiru, și fundașul dreapta Valentin Crețu.

„Sunt foarte bucuros ca ne-am calificat in momente, cum ati spus dumneavoastra, extraordinar de grele. Nu poti sa nu tii cont ca ai 5 jucatori titulari care sunt accidentati! N-ai cum sa nu tii cont de asta! Eu am avut emotii pentru calificare, dar cei de la Mlada nu m-au agitat asa de tare. Daca jucau altceva, sigur aveam si mai multe emotii”, a spus Becali intr-o interventie la ProX.

„Cel mai mult mi-au placut Pantiru si Cretu, dar toata echipa merita felicitata. Eu nu am avut nicio treaba cu schimbarile. Nici nu are rost sa raspund la aceasta intrebare”, a completat acesta.

Apoi, Becali a dezvăluie că e foarte posibil ca FCSB să numească un antrenor în această săptămână, iar mâine va fi prezentat un jucător de banda dreaptă. Latifundiarul din Pipera n-a dezvăluit, însă, niciun nume.

„Discut numai cu romani, pentru ca nu vreau straini. E posibil ca maine sau sambata sa avem un nou antrenor. Pe Mircea Lucescu l-as vrea ca manager, un fel de Sir Alex Ferguson. Dar o sa-i propun doar dupa ce ne calificam in grupe”, a precizat Becali.

„Deja am transferat un jucator, o sa-l vedeti maine. Acum o sa luam un milion pentru intrarea in play-off si cumpar din banii astia. O sa vedeti, il stiti pe jucator. Acopera un post deficitar. E mijlocas dreapta, extrema dreapta, pentru ca pe poztiia aia am jucat cu improvizatii”, a mai spus patronul FCSB.