„Ce am vrut? Calificare în Europa. Suntem la un pas de calificare în Europa. E adevărat că te superi când te bate Mediaș și tu aduci jucători cu salarii de 15 mii de euro. Dar având în vedere că am avut strategia de a odihni 4 jucători și mai sunt 3 jucători care să revină… Cea mai mare nenorocire este că nu avem atacant. Asta e situația, o accept așa cum este.

Ce s-a întâmplat aseară nu se întâmplă în o sută de ani! 2 portari, două greșeli! 2 fundași, două cartonașe roșii! Salomao da pe lângă minge, Roman s-a băgat peste Oaida să nu dea gol. Le-am spus băieților că ne calificăm joi. Guimaraes e de nivelul lui Hermannstadt. Noi suntem în grafic în cupele europene. Noi nu ne batem cu CFR, noi ne batem cu Botoșaniul! Le-am zis jucătorilor că trebuie să facem bani, că asta e o afacere. Vrem calificare în Europa! O să le dau cu calificarea în cap. Aseară nu a fost lucru omenesc, dracii și-au băgat coadă”, a spus Becali.

Totodată,el a menționat că este în continuare încrezător în câștigarea titlului și a început să cânte în direct, la un post de televiziune.

„Campioni am fost, campioni vom fi până vom muri! Steeaauaa București! Gigi Becali și cu asta basta! Dar că să fim campioni trebuie să o scoatem pe Botoșani de pe locul 6! Primul obiectiv este prinderea play-off-ului. Apoi, că or fi 4-6 puncte, nu-i problema. Îi bați de două ori în play-off și ești campion!”, a adăugat Becali.

FCSB a suferit a cincea înfrângere la rând în Liga 1, scor 0-4, pe terenul formației Gaz Metan Mediaș, în etapă a 7-a.

Gruparea lui Becali ocupă locul 13, retrogradabil, cu doar 4 puncte acumulate în 7 etape. FCSB poate ajunge pe ultimul loc luni, în cazul în care Dinamo va învinge Hermannstadt, scrie ziare.com.