Oamenii olandezului Louis Van Gaal au început meciul în forţă, iar după doar două minute de joc conduceau cu 1-0, în urma celei de-a 17-a reuşite a sezonului pentru Mario Gomez. Thomas Muller a dublat avantajul bavarezilor după un sfert de oră de joc, în timp ce Arjen Robben a reuşit o "dublă" în doar cel de-al patrulea său meci din acest sezon pentru Bayern. Campioana în exerciţiu le-a depăşit în clasament pe Mainz şi Hannover, echipe care vor juca astăzi.

Liderul din Bundesliga – Borussia Dortmund – a reuşit doar o remiză (1-1) pe terenul lui Kaiserslautern. Elevii lui Jurgen Klopp au deschis scorul târziu, în minutul 81, prin Sven Bender, însă gazdele au egalat prin Jan Moravek, care a marca în minutele de prelungire. Borussia Dortumund are un avantaj de 10 puncte faţă de urmăritoarea Bayer Leverkusen, care s-a impus ieri, cu scorul de 3-0, în deplasarea de la Frankfurt, cu Eintracht.

VfB Stuttgart şi VfL Wolfsburg, două campioane ale Germaniei din ultimii ani, sunt tot mai aproape de retrogradarea din Bundesliga, şvabii pierzând cu 4-1 acasă în faţa lui Nurnberg, în timp ce "lupii" s-au înclinat, tot pe teren propriu, cu 1-0, în meciul cu Hamburg.