Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătaie între clanuri! A fost nevoie de intervenția mascaților… VIDEO
Bătaie între clanuri! A fost nevoie de intervenția mascaților… VIDEO

Bătaie între clanuri! A fost nevoie de intervenția mascaților… VIDEO

Un scandal de proporții a izbucnit, vineri seară, la Dej, între zeci de persoane, în urma unui incident rutier.

Potrivit stiridecluj.ro, scandalul s-ar fi consumat pe fondul unor divergențe mai vechi, între două clanuri. Un conducător auto de 25 de ani, din comuna clujeană Câțcău, a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din Bistriţa-Năsăud. În urma impactului, tânărul din Bistriţa a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Imediat după accidentul rutier, șoferul autoturismului cu numere de Bistrița-Năsăud a fost luat în colimator de fratele șoferului care a produs accidentul, dar și de alți bărbați.

„Domnul cu Dusterul a intrat frontal în mine. El a vorbit cu fratele lui și acesta a venit și a dat cu lopata și a lovit-o pe domnișoara (n.red. aflată în mașină). Ei s-au adunat și vorbesc să facă scandal”, a spus șoferul, potrivit sursei citate.

Fratele şoferului vinovat a acuzat că tânărul din Bistriţa i-a ameninţat și chiar l-a bătut pe unul dintre frații lui. „A fost bătut și nu ați făcut nimic. Eu plătesc taxele la stat și autoritățile nu fac nimic”, a spus fratele şoferului din Cluj.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii, care au solicitat intervenția trupelor speciale, după ce în zonă s-au strâns în jur de 40 de persoane venite să-l susțină pe șoferul care a intrat pe contrasens.

„În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută si pedepsită de Codul penal. Până în acest moment, o persoană a fost sancționată contravențional conform legii 61/1991R pentru adresarea de injurii”, a precizat Poliția Cluj. (FOTO/VIDEO: stiridecluj.ro)