Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătaie „demnă” de interlopi. Victima, o minoră. „M-am jurat că eu pe tine te calc pe cap”
Bătaie „demnă” de interlopi. Victima, o minoră. „M-am jurat că eu pe tine te calc pe cap”

Bătaie „demnă” de interlopi. Victima, o minoră. „M-am jurat că eu pe tine te calc pe cap”

O înregistrare postată pe Facebook a șocat întreaga Românie. În filmarea cu pricina, o minoră este snopită în bătaie și călcată pe cap. În acest caz, IPJ Olt s-a autosesizat.

În filmare, după ce minora este bătută crunt și târâtă pe asfalt, aceasta este călcat pe cap de către agresoare.

„M-am jurat că eu pe tine pe calc pe cap, am călcat-o pe cap, bă?”, le-a întrebat tânăra pe celelate prietene care asistau la întreaga scenă. „Am crezut în tine! Că ai fost prietenă cu mine! De câte ori m-am certat eu cu Delia pentru tine?”, i-a reproşat tânăra de 13 ani victimei sale.

În urma filmării postate pe Internet, poliţiştii din Olt s-au sesizat din oficiu:

„La data de 28 octombrie 2019, în urma apariţiei în mediul on-line a unui filmuleţ, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, Biroul Ordine Publică – Compartiment Proximitate s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ‘Lovire sau alte violenţe’, faptă care ar fi fost săvârşită la data de 19 septembrie a.c., în municipiul Slatina, strada Prelungirea Tunari. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, două minore în vârstă de 13 ani, din municipiul Slatina, ar fi agresat o minoră, tot de 13 ani, în urma unui conflict spontan. Incidentul a fost filmat de o a patra minoră, de 14 ani, care a şi distribuit filmuleţul”, potrivit IPJ Olt.