Petrecere cu pumni și topoare! Acest lucru s-a întâmplat la o nuntă care a avut loc într-un local din localitatea Lancrăm, județul Alba, unii petrecăreți luându-se la bătaie, scrie alba24.ro.

Scandalul a început dimineață, la ora 6.00, polițiștii din Sebeș fiind anunțați că la o nuntă din Lancram a izbucnit un conflict spontan, aceștia reținând trei tineri nuntași, care sunt frați, din comuna Daia Română.

Aceștia sunt anchetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând să fie aduși în fața procurorilodin cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș,pentru stabilirea măsurilor legale, au comunicat reprezentanții IPJ Alba.

„La data de 20 octombrie 2019, în jurul orei 06,00, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Sebeș au intervenit la un scandal produs la un local public din Lancrăm, unde avea loc o nuntă. Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, între 7 persoane, cu vârste cuprinse între din 22 și 30 de ani, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia 3 dintre acestea, din comună Daia Română, au aplicat celorlalte 4, lovituri cu pumnii și cu muchia unui topor” se precizează într-un comunicat al Poliției.

Cei trei agresori au fost reținuți în cursul zilei de 21 octombrie iar cei patru nuntași răniți, care aveau leziuni abdominale, la brațe și la nivelul capului, au fost transportați la spitalul din Alba Iulia unde medicii le-au acordat îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă ancheta pentru a stabili cum s-a produs incidentul.