Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu, întrebat cu cine va vota în turul doi, râzând: Pot spune că o să îi votez pe amândoi?
Băsescu, întrebat cu cine va vota în turul doi, râzând: Pot spune că o să îi votez pe amândoi?

Băsescu, întrebat cu cine va vota în turul doi, râzând: Pot spune că o să îi votez pe amândoi?

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, întrebat cum va vota în turul doi al alegerilor prezidenţiale şi dacă îşi va anula votul, că vrea să aibă această discuţie după primul tur, şi a adăugat, râzând: "Pot spune că o să îi votez pe amândoi?".

"Pot spune că o să îi votez pe amândoi?", a întrebat Traian Băsescu, în glumă, despre opţiunea sa în tirul doi la prezidenţiale.

Şeful statului a arătat că vrea să aibă această discuţie în turul doi, nu acum, scrie mediafax.ro.

"Să avem această discuţie după turul întâi. Deocamdată, candidatul meu este Elena Udrea. Deocamdată pe Udrea o să o votez, discutăm după primul tur", a spus Băsescu.

Întrebat ce făcea în urmă cu cinci ani, în ziua de vineri, înaintea scrutinului pentru prezidenţiale, Traian Băsescu a spus că era acasă.

"Am avut un stil foarte relaxat în campanie (…) Nu am acceptat nicodată să preiau presiunea staff-ului, le spuneam cu ce nu sunt mulţumit, eventual făceam modificări de program", a povestit Băsescu.

Potrivit şefului statului, "cea mai grea" campanie a fost cea din 2009, pentru că în 2004 nu avea nimic de pierdut, pentru că nu era cotat cu multe şanse de câştig, dar în 2009 era preşedintele în funcţie.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: