Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu: După mandatul lui Iliescu, în 2004, am pus o virgulă. Am preluat ce am considerat că e bun
Băsescu: După mandatul lui Iliescu, în 2004, am pus o virgulă. Am preluat ce am considerat că e bun

Băsescu: După mandatul lui Iliescu, în 2004, am pus o virgulă. Am preluat ce am considerat că e bun

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în această seară, că după mandatul fostului şef de stat Ion Iliescu, în 2004, a pus o virgulă, preluând ce a considerat că e bun, şi că nu a plecat de la premisa că lucrurile trebuie luate de la capăt.

Fac o precizare: când am început mandatul, în decembrie 2004, principiul pe care am înţeles să funcţionez a fost: acestea sunt instituţiile, acestea sunt legile, să le facem să funcţioneze mai bine. Nu am plecat de la premisa că trebuie luate lucrurile de la capăt, pentru că e foarte greu să faci asemenea lucruri şi e neproductiv. După mandatul domnului Iliescu am pus o virgulă şi am continuat, preluând ce am considerat că e bun şi îmbunătăţind ce eu am considerat că trebuie îmbunătăţit, în virtutea atribuţiunilor constituţionale”, a spus Băsescu, citat de mediafax.ro.

El i-a îndemnat, totodată, pe cei din studiourile de televiziune, care sunt gata să ”demoleze”, să citească documentele oficiale ale statului român înainte de a se apuca să demoleze.

Fac recomandarea ca acei care se află prin studiouri, gata să demoleze orice pentru că ştiu ei, ca, înainte de a trece la demolare, să citească documentele oficiale ale statului român, ale UE şi ale NATO, apoi să se pronunţe ca în sfârşit românii să afle realitatea despre ţara lor”, a mai spus Băsescu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: