Barcelona se plânge că Real a stricat piaţa transferurilor

Barcelona se plânge că Real a stricat piaţa transferurilor

Preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, i-a atacat pe rivalii de la Real Madrid pentru că au plătit o sumă atât de mare pentru a-l aduce pe brazilianul Kaka pe Santiago Bernabeu.

Atacantul de 27 de ani a ajuns la clubul din capitala Spaniei în schimbul sumei de 68 de milioane de euro.

"Suma plătită de Real este exoritantă, ea nu este în conformitate cu realitatea pieţei, pe care o poate distorsiona", a spus Laporta pentru Marca.

Directorul sportiv al clubului madrilen, Jorge Valdano, a avertizat că Realului îi va fi din ce în ce mai greu să achiziţioneze alţi jucători de valoare, după ce a plătit atât de mulţi bani pe Kaka. Real mai este interesată de cumpărarea atacantului echipei Valencia, David Villa, a mijlocaşului lui Bayern Munchen, francezul Franck Ribery, sau a portughezului Cristiano Ronaldo (Manchester United), însă Valdano nu crede că mutările vor avea loc.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Negocierile necesită multă muncă, iar lucrurile nu sunt deloc simple. Oricând ne interesăm de un jucător, găsim deja câteva cluburi care sunt deja în tratative cu el sau care fac oferte după noi. Astfel, nu vom face nicio o previziune", a spus argentinianul Valdano pentru El Mundo Deportivo.

Citiţi şi:

Real Madrid l-a luat pe Kaka A început marea migraţie a fotbaliştilor 75 de milioane de euro, aduse anual de Kaka