Miercuri, în jurul orei 18.00, Neli Badea, o asistenţă medicală de 38 de ani, a fost înjungiată mortal, cu mai multe lovituri, iar medicii de la SMURD-ul nu a mai putut face nimic.

Imediat după comiterea crimei, suspectul principal, George Badea, 40 de ani, fostul soţ al asistenţei, i-ar fi dat un mesaj fiului lor de 20 de ani, în care a scris: "Vezi că am omorât-o pe mama ta. Eu dispar acum".

Neli şi George Badea s-au despărţit în urmă cu aproximativ 2 ani, iar femeia obţinuse un ordin de restricţie împotriva fostului soţ, extrem de violent, care nu avea voie să se apropie de ea la mai puţin de 200 de metri.

 

 

Femeia a murit după ce a fost înjunghiată înjunghiat în dispensarul din localitate, unde femeia lucra ca asistentă.

Fără nicio remuşcare şi-a sunat fiul de 20 de ani şi i-a dat cumplita veste, apoi s-a făcut nevăzut. Bărbatul este căutat şi la această oră de oamenii legii.

Femeia se pare că îşi găsesea un alt bărbat, iar fostul ei soţ nu a mai putut să suporte gelozia. Astfel încât, în această după-amiază a venit direct la locul de muncă al fostei soţii. S-a luptat cu aceasta, drept dovadă stau tăieturile de pe mâinile femeii.

De această dată gelozia l-a împins la crimă pe bărbat. A răpus-o cu un cuţit pe cea care i-a dăruit un băiat.

Medicii n-au mai putut să facă nimic pentru asistenta medicală pe care au găsit-o într-o baltă de sânge. Băiatul a aflat chiar de la tatăl său că nu-şi va mai putea strânge în braţe mama.

Imediat după ce a comis oribila crimă bărbatul i-a trimis un sms fiului său. Apoi dispărut.