Adam Lyon, în vârstă de 36 de ani a fost numit „cel mai norocos bărbat din lume”, datorită obiceiului neobișnuit din viața sa. Bărbatul are două iubite și copii cu ambele femei.

Acum doi ani, Adam devenea tătic pentru prima oară în timp ce era implicat într-o relație cu prima iubită, Brooke Shedd. Acum cuplul, care s-a mai lărgit, așteaptă un nou copil, de data aceasta conceput cu cea de-a doua iubită, Jane Shalakhova, potrivit Dailymail.co.uk.

Cei trei, care împart un pat supradimensionat cred că noul copil, care urmează să se nască în iulie, va face familia și mai completă.

„Am discutat mult timp despre acest subiect și am ajuns la concluzia că noi toți suntem părinți ai copiilor. Pentru copii, ne numim tata, mamă și mamă. Pentru noi, în trei funcționează mult mai bine decât în doi”, spune Adam.

Ba mai mult, Adam și cele două iubite ale sale consideră că relația formată din trei membri este, de fapt, viitorul unor relații conjugale fericite.

„Acesta trebuie să fie viitorul unei relații, unde oamenii să poată să se bucure de dragoste așa cum cred ei că este mai bine. Trei persoane și trei părinți au mai mult sens pentru noi”

De aceeași părere este și a doua iubită a lui Adam, care susține că înainte să-i cunoască pe cei doi, nu se gândea la copii, până când a realizat cât de simplu este când sunt trei părinți implicați.