Un israelian este acuzat că și-a bătut, azi-noapte, soția româncă. Cei doi locuiaucu chirie într-un bloc într-un bloc din cartierul Găvana, din Pitești. Oficiali din IPJ Argeș au declarat, pentru EVZ, că proprietarul locuinței a sunat la 112 după ce a auzit scandalul izbucnit între româncă și israelian.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și i-a chemat la sediul Poliției Mnicipiului Pitești pentru a da declarații. Acolo, femeia ar fi spus că a fost bătută de soțul ei și că cei doi se aflau în pragul divorțului.

Surse judiciare ne-au declarat că nici israelianul și nici românca nu au ocupație și că trăiau din banii primiți, din țara lui, de soț.

În acest caz, s-a întocmit un dosar penal pentru violență în familie, iar femeia a fost îndrumată către Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal care să ateste vătămările corporale suferite. La prima vedere, însă, femeia nu prezenta urme vizibile de violență. Românca a declarat, însă, că vrea să obțină ordin de restricție pentru soțul ei.

În cele din urmă, femeia a plecat la părinți iar soțul israelian așteaptă finalizarea cercetărilor.