Evenimentul Zilei > Actualitate > Bănel, huiduit în Ghencea
Bănel, huiduit în Ghencea

Bănel, huiduit în Ghencea

Jocul lui Bănel Nicoliţă în meciul cu Grasshopper Zurich i-a nemulţumit pe fanii Stelei care au cerut insistent schimbarea acestuia. În cele din urmă, antrenorul Ilie Dumitrescu a cedat şi l-a scos pe Bănel. Ieşirea căpitanului Stelei a fost însoţită de un cor de fluierături.

Pasa neagră prin care trece în acest debut de sezon Bănel Nicoliţă se prelungeşte.
Aseară, în meciul cu Grasshopper Zurich din manşa întâi a play-off-ului Europa League, scor 1-0 pentru Steaua, Bănel a sfârşit prin a fi înlocuit de antrenorul Ilie Dumitrescu.
"Nu înţeleg de ce a fost huiduit"
Ieşirea de pe teren a lui Bănel a fost însoţită de huiduieli, fluierături şi înjurături.

"Nu înţeleg de ce a fost huiduit Bănel, el îşi face treaba foarte bine şi este jucătorul care merită să fie căpitan. Este puţin afectat, dar va trece peste momentul acesta", a spus Romeo Surdu, colegul de cameră al lui Bănel, la finalul meciului.
Bogdan Stancu: "Cred că a sosit momentul ca Bănel să fie lăsat să plece. Şi-a făcut datoria în Ghencea şi dacă va fi o ofertă bună pentru el şi pentru club, ar fi timpul să facă acest pas"

Elveţienii sunt mulţumiţi după 0-1 în Ghencea şi spun că lupta pentru calificarea în grupele Europa League rămâne deschisă.
"Portarul Konig împiedică dezastrul"

"Înfrângere, dar datorită portarului Konig, şansele rămân intacte. Portarul Konig împiedică dezastrul. Konig şi Grasshopper au avut noroc. Cu toate acestea, Grasshopper mai are şanse de calificare, pierzând doar la un gol diferenţă. Grasshopper poate remedia acest scor în retur", a scris cotidianul elveţian "Blick".

"Rezultat respectabil la Bucureşti", a titrat site-ul oficial al clubului Grasshopper. "Jucătorii puternici şi atletici ai Stelei au pus presiune permanentă, dar şi echipa lui Sforza a avut şanse, însă Tătăruşanu s-a opus".
"Românii au atacat cu imaginaţie"
"Nu prea bine", a concluzionat "Tages Anzeiger". "GZ îşi păstrează totuşi şansele de a accede în grupe. Gazdele au fost răsplătite în minutul 71, după golul lui Stancu. Steaua avusese şanse destule şi înainte de gol, românii au atacat cu imaginaţie. GZ a avut cele mai bune ocazii după pauză", a scris "Tages Anzeiger".
"Neue Zurcher Zeitung" a notat că "Grasshopper speră în continuare, după acest 0-1 menţinându-şi oportunităţile de calificare".
Ilie Dumitrescu (antrenor Steaua): "Am întâlnit o echipă foarte bine organizată, o echipă pregătită fizic, ei au schimbat şi sistemul faţă de ultimele jocuri. Au venit cu o surpriză azi, întărind actul central. Sunt fericit că nu am luat gol, a fost o bună repriză foarte bună pentru noi, cu multe ocazii. Un rol important au avut şi portarii în această seară. Jucătorii au muncit mult, este un rezultat bun. Bogdan Stancu a făcut diferenţa azi, numai aşa se putea rupe echilibrul într-un astfel de meci. La Zurich va fi un meci dificil, nu ne va fi deloc uşor, vom încerca să facem tot ce putem să ne calificăm"

Ciriaco Sforza (antrenor Grasshopper Zurich): "Sunt mândru de echipa mea, din păcate nu am reuşit să şi marcăm. Sunt încântat de evoluţia jucătorilor mei tineri şi acum aşteptăm meciul retur. Noi nu am venit să jucăm la 0-0, şansele sunt de 60-40 pentru prietenul meu (n.r. – antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu), pentru că el a câştigat cu 1-0. Echipa mea nu are experienţa Stelei, dar jucătorii sunt dornici de afirmare. Am mai urmărit Steaua, ştiam că are jucători foarte tehnici şi ne-am pregătit pentru asta. Ambele echipe au un potenţial mare"

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: