Evenimentul Zilei > International > Bandă de traficanți de droguri destructurată. Polițiștii au capturat 7 tone de hașiș
Bandă de traficanți de droguri destructurată. Polițiștii au capturat 7 tone de hașiș

Bandă de traficanți de droguri destructurată. Polițiștii au capturat 7 tone de hașiș

Autoritătile din Spania au capturat un transport de șapte de tone de hașiș în timp ce o bandă de contrabandiști voia să introducă transportul în țară.

Grupare de traficanți de droguri, destructurată. O bandă a fost prinsa în timp ce voia să introducă șapte tone de hașiș în Spania. Potrivit autorităților, aceasta este una dintre cele mai importante capturi de droguri din acest an.

Trei membri ai grupului au fost arestaţi după ce două patrule ale poliţiei au oprit la jumătatea lunii aprilie o ambarcaţiune care se afla pe mare în sudul Spaniei şi avea la bord 200 de pachete de haşiş.

Poliţiile din Spania, Olanda şi Franţa anchetau banda respectivă încă din martie 2020, deoarece anterior aceasta a introdus cantităţi mari de haşiş în diverse ţări.

“Aceasta este una dintre cele mai importante operaţiuni din acest an în lupta cu contrabanda de droguri. S-au confiscat peste 7 tone de haşiş, ceea ce reduce activitatea grupurilor infracţionale din zona Strâmtorii Gibraltar”, a precizat Garda Civilă spaniolă într-un comunicat.

În Spania, banda acţionează de la Huelva, a adăugat poliţia, fără să precizeze naţionalităţile celor arestaţi.