Evenimentul Zilei > EVZ Special > Mizeria Bahmuţeanu-Prigoană, visul unei Românii de mahala! | VIDEO
Mizeria Bahmuţeanu-Prigoană, visul unei Românii de mahala! | VIDEO

Mizeria Bahmuţeanu-Prigoană, visul unei Românii de mahala! | VIDEO

Sunt la a cincea despărţire. S-au înjurat, s-au bătut, apoi s-au urcat în pat şi s-au pus pe turnat copii. Este pe bune sau strategie de marketing?

Când s-a măritat, acum zece ani, s-a zis că s-a cuplat cu un sac de bani. Între timp i-a făcut bărbatului cu unsprezece ani mai mare, burtos şi cu un picior de lemn, doi copii. Mariajul lor e de poveste. S-au despărţit şi s-au împăcat de atâtea ori că Richard Burton şi Elizabeth Taylor ar putea fi invidioşi, de acolo de unde sunt. S-au bălăcărit ca la fanta cortului prin ziare şi au apărut în toate emisiunile de scandal. Şi-au aruncat vorbe grele iar apoi, ca prin minune, au făcut pace. Unii au zis că e doar o mascaradă, pentru publicitate. De o lună, au redezgropat securea războiului. Femeia a fugit din nou de acasă. Au ajuns iar la tribunal. El o şicanează cum îl duce capul. Ea a închiriat o vilă, şi-a găsit un job şi, de câte ori are ocazia, îl face albie de porci pe tatăl copiilor ei. L-a lăsat din nou mofluz pe Silviu Prigoană. O mai crede, oare, cineva pe Adriana Bahmuţeanu-Prigoană? Dar pe el?
I-a luat şi hainele de pe ea
După ce a părăsit confortul căminului conjugal, Bahmu şi-a găsit refugiul într-o casă, dintr-un cartier înghesuit de vile de la marginea Pantelimonului. O costă 500 de euro pe lună, dar nu simte, că doar ce a semnat cu Antena 2 pentru un show care îi bagă la teşcherea 5.000 de euro lunar. Când a ieşit pe uşa lui Prigoană şi-a luat doar copiii şi pe Biju, căţelul, că purcel n-avea în viu. Am găsit-o în şlapi şi nemachiată: „A! Aţi venit cu camera!”. Revine după cinci minute tot în şlapi, dar boită corespunzător. La gât are un mănunchi de zgărzi şi lanţuri de rockeriţă, iar pe un deget şi-a vârât un inel pe care poţi să-l confunzi cu o armă albă. Cum a reuşit un nene mai bătrân cu 11 ani, fără un picior, gras şi cu doi băieţi mari acasă, să cucerească o jună voluptoasă, isteaţă şi atrăgătoare? Bahmuţeanca se foieşte: „Păi, cu felul lui de a fi. Când vrea el, e cel mai drăguţ om de pe planetă! Numa’ că, uneori, se enervează ca măgarul pe sat! Şi io sunt pe post de paratrăsnet!”.
I-a luat cadouri scumpe? Odată, Adriana a declarat că a primit în dar două televiziuni: Etno TV şi Taraf TV. „Nu face cadouri extraordinare… Toţi cred că l-am luat pentru bani! Nu s-a pus niciodată problema banilor! Şi televiziunile alea nu mi le-a făcut mie cadou. Am crezut că era afacerea familiei, da’ era a lui Honorius, ceea ce m-a deranjat... M-am ocupat de ele şi le-am ridicat, că nu însemnau nimic!”, îşi reglează conturile Adriana cu „delfinul” clanului Prigoană. I-a luat cadourile înapoi, după modelul Irinel Columbeanu? „Hainele mele… îi doresc să ajungă să le poarte el. Erau lucruri de care mă foloseam, o maşină… Confortul mi l-a luat din momentul despărţirii. Uite, d’aia nu mai plouă!”.
„A umplut paharul campania electorală. N-a ştiut să gestioneze eşecul. Prigoană nu ştie să piardă! Eu am fost paratrăsnet!”
BAHMUŢEANCA, încă nevasta lui Silviu Prigoană

S-au iubit şi -au bătut ca chiorii. S-au făcut de râs unul pe altul pe unde au putut şi cum i-a dus capul FOTO: LIBERTATEA
„A trimis alimente cu proces-verbal!”
A plecat de la banii lui Prigoană şi se întreţine de una singură. Îi sunt suficiente paralele pentru ea şi cei doi copii? „Îmi ajung să-i cresc confortabil, fără nimic de la Prigoană. Îmi mai şi rămân! El, din salariul de parlamentar mi-ar da o pensie de 200 de euro… Bani de ţigări! Câştig mai bine ca el”, se umflă în pene femeia. Apoi, o dă la întors: „Pe de altă parte, Prigoană e tatăl lor. Mie nu-mi trebuie nimic, dar lor – da!”. Zice că, de o lună, soţul ei nu şi-a văzut copiii: „A trimis şoferul cu banane, portocale şi iaurturi. Să mi le dea pe proces-verbal! I le-am returnat… A vorbit atunci, un minut, cu Maxi la telefon!”.
Spune că cei doi micuţi sunt fericiţi. „Suportă foarte bine despărţirea. Asta mă îngrijorează… Io cred că vrea să mă enerveze pe mine, nu că-şi vrea copiii!”, insinuează Adriana. Nu crede că bărbatul a înşelat-o, deşi l-a bănuit, dar n-a avut dovezi. Oare Prigoană are pe cineva? „Nu mă interesează! E problema lui. Dacă ar avea, ar fi frumos să-mi spună! Ne despărţeam mai elegant!”, recunoaşte implicit că despărţirea lor e de mahala.
Încă mai ţine la el!
E cam rotunjoară. Cum o să suporte concurenţa divelor cu talie de viespe? „N-am fost nicodată slabă. Am avut forme dintodeauna… După trei naşteri arăt totuşi bine!”, se îmbărbătează de una singură. Pe unul dintre copii l-a pierdut imediat după ce l-a botezat. A fost Prigoană alături de ea în acel moment tragic? „Am crezut atunci că vom rămâne împreună până la moarte. Era devastat… A suferit mai mult ca mine! Credeam că episodul acela ne va uni… Domnu’ Prigoană are şi alţi copii, eu n-am alţii…”. Bahmu e cu lacrimile în gât. Îşi mai iubeşte soţul? „Sunt confuză… Cum poţi să iubeşti pe cineva care se poartă aşa?”.
11 ani şi câteva zeci de kilograme sunt singurele diferenţe dintre cei doi amorezi de mahala. Ce-i uneşte, numai Dumnezeu ştie!
„Viaţa mea e un soi de demenţă! (…)Dacă m-a bătut? Da! Ne-am bătut parte în parte, dacă vrei să ştii!”
ADRIAN BAHMUŢEANU-PRIGOANĂ, o femeie bătută
Prigoană are crize existenţiale
Habar n-are de câte ori s-au despărţit şi s-au împăcat: „Cred că de patru ori, da’ nu vreau să intru în Cartea Recordurilor şi nici să mă vadă lumea la TV căsătorindu-mă şi divorţând…”. Mă rog… Au fost despărţirile pe bune sau de faţadă? Silviu Prigoană ne-a declarat, într-un interviu, că ultima oară „divorţul” ar fi fost parte a unui „businessplan”! „Nu-i adevărat! Au fost reale! Am albit în urma acestor incidente, din ultimii zece ani… Ba sunt doamna Prigoană, ba nu! E a patra oară când mă dă afară de la locul de muncă. Viaţa mea e un soi de demenţă!”, se enervează Bahmuţeanca. De fiecare dată, soţul ei i-a poprit hainele, telefonul şi alte lucruri de necesitate: „Am plecat odată în cămaşă de noapte… E mizerabil că se întâmplă aşa ceva!”. Şi totuşi s-a întors la el? De ce? O vorbă spune că nu pleacă câinii de la măcelărie. „Domnu’ Prigoană a reuşit să mă îmbârlige! Noi ţinem unu’ la altu’, da’ nu putem convieţui… Când fiecare începe cu tabieturile lui nu ne mai agreăm!”, pare sinceră consoarta deputatului.
A bătut-o Prigoană cu pliciul? I-a aruncat Bahmu, pe fereastră, proteza piciorului lipsă? „Nu! E vorba de felul în care ne înţelegem în casă. Sunt legende urbane!”. E soţul ei un om violent fizic, sau doar verbal? I-a bătut copiii? „El e un om cu crize existenţiale, ce se manifestă foarte urât! Nici acum nu ştie ce vrea de la viaţă. Urecherea copiilor nu mi se pare un mod de a-i educa... Sunt metode mai evoluate, de recompensare”. Unii zic că, fără Prigoană, n-ar fi făcut carieră. „Dimpotrivă! Foarte puţin îi datorez! De n-am fi fost împreună, cariera mea era mai evoluată. Uite, el s-a opus să am o emisiune în primetime, pe motiv că nu-s atunci acasă să-i primesc musafirii! Într-un fel, chiar mi-a dăunat”, se ambalează teleasta.
De o lună de zile, Prigoană nu şi-a văzut copiii!
S-a spus că ambiţiile politice ale junelui Honorius, în fundul căreia Silviu Prigoană ar fi băgat 100.000 de euro pentru a avea un loc eligibil pe listele PNL, ar fi fost sămânţa noului scandal. „Nici vorbă! Ştiu că Honorius îşi doreşte o carieră politică, dar nu mă priveşte!”, e laconică mama vitregă a lui Honorius Prigoană. După ce Silviu Prigoană a băgat divorţ, a început bătălia pentru custodia copiilor! „Aşa e legea! Noile norme spun că, dacă părinţii se separă, primează interesul copiilor. Instanţa decide la care dintre părinţi să locuiască copiii. Io l-am invitat pe Prigoană să-i viziteze… N-a venit!”, zâmbeşte dispreţuitor Adriana Bahmuţeanu-Prigoană. Înainte ca Prigoană să facă pasul pentru divorţ, cârcotaşii spuneau că cei doi nu se vor despărţi pe bune de teamă că, în caz de se împacă iarăşi, nu s-ar mai recăsători. „Nu m-am măritat să divorţez. Prefer, acum, să-i las posibilitatea să-şi răcorească creierii… Numai dacă-şi reconsideră atitudinea la 180 de grade vom mai putea fi împreună. Să-şi respecte nevasta! „, e suspect de împăciuitoare, dintrodată, Bahmuţeanca.
Prigoană n-a făcut un secret că mai vrea un copil, iar Bahmu că îi sunt suficienţi doi. E tranşantă: „Am nişte probleme de sănătate. Trebuie să se embolizeze un fibrom uterin, o intervenţie non-invazivă, pe vasele de sânge, fără cicatrici. Am 38 de ani. Un copil nu-l faci, aşa, bătând din palme!”. Mai uşor e cu metoda clasică.
De cinci ori s-au despărţit şi de patru s-au împăcat. E dragoste cu năbădai sau un fel de „amor ghebos”?
Adriana Bahmuţeanu doarme acum doar cu băieţeii ei. Lui Silviu Prigoană i-a dat o pauză în patul conjugal FOTO: LIBERTATEA
CITIŢI ŞI:

  • Silviu Prigoană divorţează, pentru a patra oară, de Adriana Bahmuţeanu
Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: