Evenimentul Zilei > Actualitate > Avocatul lui Dincă lansează o ipoteză-bombă. Cum a devenit criminal în serie
Avocatul lui Dincă lansează o ipoteză-bombă. Cum a devenit criminal în serie

Avocatul lui Dincă lansează o ipoteză-bombă. Cum a devenit criminal în serie

Avocatul lui Gheorghe Dincă susține că acesta le-a spus anchetatorilor că Luiza Melencu a mers cu el de bunăvoie, și a consimțit să aibă relații intime. Bărbatul recunoaște violul doar în cazul Alexandrei și mai recunoaște ambele crime, dar nu oferă detalii despre cadavrul Luizei, menționând că a incinerat doar trupul Alexandrei. Noi detalii din mărturia dată de criminalul din Caracal în fața procurorilor ies la iveală, prin intermediul avocatului său.  

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Dincă, a declarat că acesta nu își amintește culoarea părului Luizei. ”Anchetatorii continuă acum percheziția și caută probe. Vor să vadă dacă s-au mai comis și alte infracțiuni și ce probe există în legătură cu ceea ce există în momentul de față, cu cele două omoruri pe care le-a recunoscut. (…) El a declarat că ar fi ucis-o și pe Luiza, doar că el nu precizează culoarea părului ei, adică nu își aduce aminte. Deși s-a insistat, susține că nu-și aduce aminte. Cu Alexandra, situația este clară, dar în ceea ce privește pe Luiza, nu este încă lămurită situația, din punctul meu de vedere. Dar el recunoaște două omoruri. Adică două fapte. (…)”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la  Antena3.

Avocatul a explicat că telefonul Alexandrei a fost găsit exact în locul indicat de ucigaș. ”El vrea să coopereze cu organul judiciar, a făcut-o, a indicat din prima locul, doar că nu a fost crezut. Ieri s-a găsit, am ajutat și eu să se lămurească mai clar situația și a fost găsit telefonul Alexandrei. (…) Acolo unde a indicat inculpatul, acolo a fost găsit telefonul. Nu la el în casă, în niciun caz”, a mai explicat apărătorul.

Gheorghe Dincă ar fi declarat că le-a ucis pe ambele fete, pe Luiza și pe Alexandra.  Doar în cazul celei de-a doua spune că i-a incinerat trupul.

Avocatul Lascoschi a oferit dat detalii și despre cum Gheorghe Dincă a intrat în contact Luiza. ”Ea făcea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea către destinația ei, după aceea a oprit, după care a plecat spre domiciliul lui. Conform declarației lui, el susține că ea ar fi fost de acord să-l însoțească. Așa susține el. Nu se cunoșteau (nici cu Alexandra, nici cu Luiza, n.r.). A luat-o, după aceea, a lovit-o cu pumnul sau palma, a căzut și a decedat. (…) Ancheta e de-abia la început, are un curs favorabil în prezent, zic eu, în ceea ce privește aflarea adevărului”, mai arată sursa citată.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: