Evenimentul Zilei > Actualitate > Toată averea în schimbul ginerelui perfect! Trocul mileniului propus de un tată milionar pentru fiica sa virgină.
Toată averea în schimbul ginerelui perfect! Trocul mileniului propus de un tată milionar pentru fiica sa virgină.

Toată averea în schimbul ginerelui perfect! Trocul mileniului propus de un tată milionar pentru fiica sa virgină.

Un tata milionar este dispus să ofere toată averea pe care a strâns-o pentru cel care îi va cuceri inima fiicei sale virgine.

Arnond Rodthong, în vârstă de 58 de ani pune la bătaie peste 300 de mii de dolari și ferma sa pentru a o ajuta pe fiica sa, Karnsita, în vârstă de 26 de ani să-și găsească soțul perfect.

Aron susține că în ceea ce privește trăsăturile pe care bărbatul trebuie să le aibă, nu există restricții, atât timp cât lucrează din greu și o face pe fiica sa fericită, potrivit Daily Star

Există însă o mică problemă. Familia crește fructul durian, cunoscut ca fiind fructul cu cel mai urât miros din lume. Astfel, că viitorul ginere ar trebui, în primul rând să aibă un stomac puternic. 

Karnista are studii superioare și vorbește fluent engleză și chineză. Ea și-a ajutat părinții la ferma din provincia Chumphon, Tailanda. 

Tatăl fetei s-a oferit să-i ofere viitorului ginere 10 milioane de bahti tailandezi (aproximativ 320.000 de dolari) și un loc în ferma sa, estimată la câteva milioane de dolari.