Evenimentul Zilei > Actualitate > Aventajele lui Liviu Luca din partea șefilor sindicatelor Petrom
Aventajele lui Liviu Luca din partea șefilor sindicatelor Petrom

Aventajele lui Liviu Luca din partea șefilor sindicatelor Petrom

Aflat după gratii, fiind condamnat la șase ani de închisoare în dosarul falimentariicompaniei Petromservice, Liviu Luca beneficiază de mai multe avantaje oferite de șefii sindicatelor Petrom, scrie Obeservatorul de Prahova.

”În luna iulie, Colegiul de Conducere al Sindicatului Național Petrom Energie a adoptat o decizie de acordare a drepturilor și beneficiilor ce îi revin persoanei care ocupă funcția de președinte de onoare. Aceasta a fost emisă după Congresul sindicatului din luna mai, desfășurat la Brașov, în urma căruia Liviu Luca a fost ales președinte de onoare”, notează jurnaliștii prahoveni.

În documentul pe care cotidianul Obeservatorul îl publică, în exclusivitate, sunt stipulate atât pentru sindicalist, cât și pentru soția sa, numeroase beneficii, precum: decontarea asigurărilor medicale, întreținerea locuinței (facturi la utilități), punerea la dispoziției a unui autoturism și decontarea carburantului, decontarea deplasărilor din țară și străinătate, suportarea din banii sindicaliștilor a cheltuielilor cu cele necesare traiului (hrană, haine),  precum și a meselor de protocol. În adresa semnată si de Florin Bercea, se arată că de aceste drepturi beneficiază și soția lui Liviu Luca, în cuantum de maximum 19.300 de lei anual.  Contactat de observatorulph.ro, Florin Bercea a declarat că această chestiune ține de o entitate privată și că decizia respectivă a fost înlocuită, fără să-și producă efectele.