Autoritățile franceze nu știu încă numărul autorilor MASACRULUI din Paris

Autoritățile franceze nu știu încă numărul autorilor MASACRULUI din Paris

Autoritățile franceze caută în continuare posibili suspecți ce ar putea fi implicați în atacurile teroriste desfășurate vineri seară la Paris, dar încă nu se știe exact câți teroriști au fost.

Până în prezent au fost identificate doar trei persoane asupra cărora planează suspiciuni întemeiate și care au fost date în urmărire internațională.

Este vorba despre Abdelhamid Abaaoud, considerat creierul întregii operațiunii, Salah Abdeslam și încă o persoană despre care nu s-au oferit încă informații. De asemenea, alte două persoane au fost arestate.

Unul dintre frații lui Salah, Brahim, se numără printre cei șapte teroriști kamikaze. La sala de concerte Bataclan, doi teroriști s-au sinucis detonând centurile cu explozivi, iar un al treilea a fost ucis de poliție.

Ne puteți urmări și pe Google News

În apropierea Stade de France alți trei kamikaze au detonat și ei centurile și încă unul a procedat la fel într-o cafenea, acesta din urmă fiind fratele lui Salah, relatează Agerpres.

Numărul celor care au atacat alte cafenele cu puști automate Kalașnikov și care se află acum în libertate este încă necunoscut. Un responsabil francez a declarat că încă se fac investigații în acest sens.