Evenimentul Zilei > Actualitate > Auchan pregătește o mare surpriză clienților săi. Poți câștiga și 10.000 de euro
Auchan pregătește o mare surpriză clienților săi. Poți câștiga și 10.000 de euro

Auchan pregătește o mare surpriză clienților săi. Poți câștiga și 10.000 de euro

Lanțul de hipermarketuri Auchan a pregătit un program prin care toți clienții săi vor putea primi reduceri serioase, pe loc, la anumite produse, la fiecare sesiune de cumpărături, fie că este făcută din magazinele fizice, fie că se accesează magazinul online.

Vestea cea mare este aceea că programul se lansează chiar pe 31 martie, Auchan garantând că toți clienții pot beneficia de această combinație unică între reduceri pe loc, bonusuri, puncte de fidelitate și oferte personalizate. Și există și alte beneficii de care veți afla cât de curând.

Rețineți, marele avantaj este acela că nu este necesar să faci cumpărături dintr-un magazin fizic pentru că, achiziționând online, vei avea aceleași beneficii. Practic, toți românii se pot bucura de acest program, chiar și aceia ce nu au în localitatea unde trăiesc un hipermarket Auchan.

Șanse mari să iei 10.000 de euro

Veștile bune nu se opresc, însă, aici. Odată cu lansarea acestui program special, Auchan organizează și o tombolă pentru clienți. Tot ce trebuie să faci este să fii pe fază de pe 31 martie și să te înscrii în programul ce urmează a fi lansat. Aceasta este de ajuns pentru a avea acces la sutele de surprize oferite de companie, dar și la marele premiu de 10.000 euro.

Mai multe amănunte vor fi făcute publice miercuri, 31 martie. Nu pierde șansa anului!

Auchan este unul dintre cei mai puternici retaileri de pe plan local, prezent pe piața din România de 15 ani. În prezent, Auchan are 33 de hipermarketuri în 18 orașe din țară, o rețea de 57 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 48 în Stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan. Totodată, retailerul gestionează magazinul online auchan.ro și a lansat în 2020 și aplicația mobilă Auchan.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.