Evenimentul Zilei > Actualitate > ATERIZARE de URGENȚĂ pe aeroport! Probleme GRAVE la unul dintre MOTOARE. Cel puțin un RĂNIT
ATERIZARE de URGENȚĂ pe aeroport! Probleme GRAVE la unul dintre MOTOARE. Cel puțin un RĂNIT

ATERIZARE de URGENȚĂ pe aeroport! Probleme GRAVE la unul dintre MOTOARE. Cel puțin un RĂNIT

Un avion aparținând companiei american Southwest Airlines a fost nevoit să aterizeze de urgență pe aeroportul din Philadelphia, marți, având o parte din fuzelajul de pe motorul stâng ruptă și o fereastră avariată.

Pasagerii s-au dat jos din avion, direct pe pistă, la aeroport. Zborul, care pornise din New York către Dallas, a cauzat un adevărat calvar pe pistă, la locul aterizării ajungând, foarte repede, echipaje de intervenție pentru descarcerare și pompieri.

Nu s-a știut, inițial, dacă a existat vreo persoană rănită, dar mărturiile celor aflați la bord spun că problemele cu motorul au făcut ca bucăți din fuzelaj să spargă o fereastră, trăgând o femeie înspre gaură și rănind-o, conform Bloomberg.

În acel moment, măștile de oxigen au căzut, iar pasagerii au fost avertizați că avionul va face o aterizare de urgență în Philadelphia. Depresurizarea a venit concomitent cu momente de picaj, dar piloții au reușit să țină aeronava sub control. În avion se aflau 143 de pasageri și membri echipajului.

Pozele care au ajuns pe Twitter arată partea din față a motorului aeronavei Boeing 737-700, care pare complet distrusă.