Evenimentul Zilei > Social > Atentat într-un club de fițe? Un celebru DJ a fost ucis
Atentat într-un club de fițe? Un celebru DJ a fost ucis

Atentat într-un club de fițe? Un celebru DJ a fost ucis

Ronen Dahan, DJ israelian, cunoscut cu numele de scenă Perplex, a fost împuşcat mortal în timpul unui atac comis într-un club din oraşul San Luis Potosi, în centrul Mexicului.

Biroul procurorului general din statul San Luis Potosi a declarat într-un comunicat că un grup de bărbaţi înarmaţi a intrat în clubul din sudul oraşului sâmbătă dimineaţă şi a deschis focul, ucigându-l pe Dahan, DJ în vârstă de 45 de ani, şi rănind alte trei persoane, scrie Agerpres.

Una dintre persoanele rănite a murit în spital din cauza rănilor.

Atacatorii au părăsit imediat clădirea şi poliţia se află în căutarea lor, se precizează în comunicat. Motivul atacului nu se cunoaşte.

Ronen Dahan a fost identificat de ofiţerii de poliţie chemaţi la faţa locului cu ajutorul actelor de identitate pe care le avea asupra sa. El avea cetăţenie israeliană.

Potrivit paginii sale oficiale de Facebook, Dahan s-a născut în Franţa, a crescut în Israel şi trăia în prezent în Stockholm. Vineri seară el a anunţat pe reţeaua socială că se află în San Luis Potosi.

Dahan a lansat peste zece albume cu muzică electronică şi a efectuat mai multe turnee internaţionale.

Mai multe carteluri de droguri îşi dispută teritoriul San Luis Potosi, între care puternica grupare Jalisco New Generation. Ucigaşi ai acestor bande îşi elimină în mod regulat rivalii şi le ascund trupurile în morminte comune sau îi ucid în mijlocul străzii, la petreceri sau în restaurante.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: