Atenţie, CFR Cluj! Van Persie a dat o "triplă" pentru Manchester United

Atenţie, CFR Cluj! Van Persie a dat o "triplă" pentru Manchester United

Manchester United, adversara campioanei României, CFR Cluj, în grupele Ligii Campionilor, a învins-o pe Southampton, în deplasare, cu scorul de 3-2, în etapa a 3-a din Premier League. Olandezul Robin Van Persie a reuşit un hattrick!

Manchester United a câştigat dramatic, în deplasare, cu nou-promovata Southampton, cu scorul de 3-2. În minutul 87, gazdele conduceau cu 2-1. Robin van Persie a marcat de trei ori pentru echipa antrenată de Sir Alex Ferguson. CFR Cluj are, aşadar, un nou motiv de coşmaruri înaintea duelurilor cu "diavolii" din grupele Ligii Campionilor.

Galatasaray Istanbul, o altă adversară a ardelenilor în grupele Ligii Campionilor, a câştigat cu 3-2 partida cu Bursaspor, din etapa a 3-a a campionatului Turciei. Gruparea "Cim Bom Bom" e liderul clsamentului, cu şapte puncte.

O veste bună pentru CFR a venit din Portugalia. Braga, al treilea "duşman" in Ligă, a pierdut pe terenul modestei Pacos Ferreira cu 2-0.

Ne puteți urmări și pe Google News

Stuttgart, umilită de Bayern

Adversarele Stelei din Grupa E a Ligii Europa au uitat gustul victoriilor în campionat. Ba, mai mult, două dintre ele au suferit corecţii usturătoare

VfB Stuttgart, prima adversară a "roş-albaştrilor" din Liga Europa, a fost umilită de Bayern Munchen cu scorul de 6-1, în etapa  doua din Bundesliga! VfB este ultima în clasament cu 0 puncte şi un golaveraj ruşinos 1-7!

FK Molde a pierdutprima poziţie în clasamentul campionatului Norvegiei după ce a fost învinsă astăzi, în deplasare, de Brann Bergen cu un categoric 4-1, înetapa a 21-a.

În Danemarca, FC Copenhaga a reuşit doar o remiză, în deplasare, cu OB, scor 2-2. După 8 etape, FC Copenhaga este în continuare lider.