Evenimentul Zilei > Politica > ATAC fără PRECEDENT în PSD: „nu reprezintă, în momentul de față, interesul României”
ATAC fără PRECEDENT în PSD: „nu reprezintă, în momentul de față, interesul României”

ATAC fără PRECEDENT în PSD: „nu reprezintă, în momentul de față, interesul României”

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat despre comisarul european, Corina Crețu, că, în momentul de față, nu reprezintă interesul României și este mai mult pro-Bruxelles.

„Nu am mai spus niciodată aceste lucruri și nu reprezintă poziția oficială a PSD. Corina Crețu nu mai este pro-PSD, este mai mult pro-Bruxelles. Corina Crețu nu reprezintă, în momentul de față, interesul României de a construi spitale regionale la costuri de 10 ori mai mici. Ea reprezintă interesele unor cercuri de interese de la Bruxelles.

Sigur că nu le convine: în momentul în care o țară a UE găsește o soluție fără a le plăti lor studiile de fezabilitate, comisioanele și tot ce mai trebuie, sigur că toți iau foc. Noi vom lucra cu parteneri privați și vom construi în beneficiul României și românilor.

Îi spun acum în direct: Corina, nu ești mulțumită? Te mai duci o dată la Guvern și discuți! Acolo sunt specialiști care lucrează în interesul României și pentru români.”, a declarat Codrin Ștefănescu.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: