Evenimentul Zilei > Actualitate > Astronauţii de pe ISS, schimb de pase cu mingea de fotbal în imponderabilitate | VIDEO
Astronauţii de pe ISS, schimb de pase cu mingea de fotbal în imponderabilitate | VIDEO

Astronauţii de pe ISS, schimb de pase cu mingea de fotbal în imponderabilitate | VIDEO

Trei astronauţi de pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS), doi americani şi un german, au transmis mesaje de încurajare echipelor naţionale de fotbal ale ţărilor lor, după debutul Cupei Mondiale FIFA 2014, din Brazilia.

Potrivit The Guardian, astronauţii de pe ISS au marcat debutul Cupei Mondiale cu un schimb de pase în imponderabilitate. Statele Unite şi Germania vor juca pe 26 iunie, în oraşul brazilian Recife.

Cupa Mondială de Fotbal 2014, ajunsă la a 20-a ediţie, are loc între 12 iunie şi 13 iulie şi este transmisă în direct de TVR1 şi TVR+.

Cupa Mondială FIFA 2014 Brazilia, pe evz.ro. Cititorii evz.ro vor avea posibilitatea să urmărească tot ce ține de competiția FIFA World Cup Brazil, într-o categorie specială a site-ului nostru aflata în secțiunea SPORT.

AICI puteți să aflați PROGRAMUL MECIURILOR de la Cupa Mondială 2014, SCORURI Campionatul Mondial 2014STIRI de la Cupa Mondială din Brazilia și REZULTATE meciuri Cupa Mondială 2014.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.