Evenimentul Zilei > Horoscop > Astrologia a avut dreptate, societățile secrete și sondajele de opinie, nu! Planul secret al lui Donald Trump. Arme, sau steaguri? Berbecii sunt încăpățânați, iar Gemenii inspirați | Horoscopul lui Dom’ Profesor
Astrologia a avut dreptate, societățile secrete și sondajele de opinie, nu! Planul secret al lui Donald Trump. Arme, sau steaguri? Berbecii sunt încăpățânați, iar Gemenii inspirați | Horoscopul lui Dom’ Profesor

Astrologia a avut dreptate, societățile secrete și sondajele de opinie, nu! Planul secret al lui Donald Trump. Arme, sau steaguri? Berbecii sunt încăpățânați, iar Gemenii inspirați | Horoscopul lui Dom’ Profesor

Pe 10 noiembrie s-au născut Fridrich Schiller, Sir Richard Burton, Ennio Morricone, Roy Scheider, Dan Cristea, Ovidiu Genaru.

În calendarul creștin-ortodox sunt Sfinții: Olimp, Rodion, Sosipatru, Erast, Terțiu, Cvart și Orest.

Horoscop. Sărbătoarea creştină a Soborului Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril şi al tuturor celeştilor Puteri, de pe 8 noiembrie, a fost suprapusă peste o veche celebrare daco-getică. Speculam că poate fi vorba de zeii morţii, ai adormirii naturii.

Dar, o sărbătoare dacică ţine întotdeauna trei zile. Aşa că pe 9 noiembrie avem Poitra Arhanghelilor, iar pe 10 noiembrie, vechii noştri prieteni, Filipii, lupii. Şi ce le place mai mult lupilor, prin urmaşii lor căţeii, decât să fie scărpinaţi şi despurecaţi. Aşa că ziua de 10 noiembrie este ziua de luptă contra puricilor!

Horoscop. Dragi lupi, padawani și hobbiți astrologia a avut dreptate, societățile secrete și sondajele de opinie, nu! Pot să argumentez, iată:

Pe 26 octombrie, de ziua de naștere, a lui Hillary Clinton spuneam în articolul meu, cu titlul ”Ziua de naștere a viitoarei președinte a Statelor”: ”Cu doamna Hillary Rodham Clinton treaba se schimbă! Pentru că nu este singură! Are un soț. Fost președinte al SUA, legat de un grup de influență dintr-un partid mare, mare, cu ramificații mai peste tot. Ca în bancul spus de Tomiță, în ”Actorul și sălbaticii”. Loja Mamă o sprijină, invitații de la Bilderberg au fost de acord în unanimitate că este cea mai bună opțiune, până și Prietenii Muzicii spun că Hillary este de preferat, față de Donald.” Așa era situația, așa am primit informațiile de la cei care le dețineau și de la sondajele de opinie. Dar, societățile secrete și sondajele de opinie nu au avut dreptate!

Joi, 3 noiembrie scriam, în titlu: ”Cum poate Hillary Clinton să piardă alegerile!”

Repet, erau informații de presă, pe care le-am primit și eram obligat de statutul meu să le fac publice.

Horoscop. Dar a existat și calculul și interpretarea astrologică, făcute de mine. Pe 2 ianuarie scriam, fîăcând prognoza astrologică pentru Anul 2016: ”Alegerile din State vor avea povestea lor. Probabil că se va alege un republican, care va declanşa unele războaie. De fiecare dată când la Casa Albă a fost un republican, America a plecat la război!” http://www.evz.ro/horoscopul-lui-domn-profesor-2016-in-lume-si-in-romania.html

Iar, pe 23 martie scriam, tot pe motive astrologice: ”De ce poate să câștige Donald Trump alegerile? Simplu, anul acesta este guvernat de Mercur, planeta lui protectoare, el fiind Geamăn de 14 iunie. Anul acesta împlinește 70 de ani. Fiind un Câine de Foc, este avantajat în anul Maimuței de Foc. Dublă compatibilitate! Horoscopul lui Donald Trump întocmit de John Chandra are 21 de pagini. După ce l-am citit am simțit multă mândrie și puțină invidie. ”E unul care cântă mai bine decât mine…” Bravo lui! Am contribuit și eu, câte puțin, ca el să atingă nivelul acesta de măiestrie. Alegerea unui republican la Casa Albă este vitală pentru omenire. Acum se joacă carte cea mare: Pământul va fi condus de oameni, sau de maimuțe?” http://www.evz.ro/horoscopul-lui-dom-profesor-de-ce-donald-trump-poate-sa-castige-alegerile.html 

Mai mult, Maurice Charvet, un astrolog francez pe care nu îl cunosc, dar care pare doct și informat, a publicat ”Alternanță sau continuitate la Casa Albă?”, în care după un studiu complicat și anost trage concluzia, bazată pe un șir de observații, în care teoria lui s-a confirmat, că la Casa Alba va exista o alternanță, adică Donald Trump va câștiga alegerile!

Horoscop. Trebuie să mai vă spun ceva, care a fost cu embargou, până acum, după alegeri. În noaptea de 5 spre 6 noiembrie, pe Dimineața Astrologilor s-a discutat despre diferitele metode astrologice de a determina cine va ajunge la Casa Albă. Din cei 56 de astrologi, 54 au dat ca câștigător pe Donald Trump, argumentând prin diferite acte și fapte astrologice. Doi s-au abținut, ceea ce am făcut și eu și polonezul pe care îl reprezentam, deoarece nu făcusem studiul, calcului astrologic, nici interpretarea. Nu mi l-a comandat nimeni!

Din o sută, cum au fost anul trecut, anul acesta participă doar 58 de astrologi din toată lumea și cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă, subsemnatul, care are două voturi, pentru că reprezint și un coleg polonez, grav bolnav. Dar, non multa, sed multum, Dimineața Astrologilor a devenit un forum particular permanent. Simt o mare mulțumire și o mare putere și siguranță, deoarece, oricând pot beneficia de sfatul și sprijinul a zeci de astrologi de prima clasă de pe tot globul.

Am simțit nevoia să recapitulez, cu citate și adrese pentru că, încă odată, astrologia a avut dreptate, sondajele de opinie, nu!

Am primit multă corespondență. Lumea este speriată, îngrijorată. Eu, cu familia mea și cu prietenii suntem doar extrem de curioși!

Horoscop. Mai de mult am primit în corespondența mea, din State, ”planul secret al lui Donald Trump”. Care era ”interesant”. La momentul respectiv l-am considerat ciudat. Dar ceva este interesant, la propriu. Planul energetic atribuit lui Donald Trump, care se bazează pe combustibilii fosili, redeschiderea minelor de cărbuni în State și renunțarea la producerea de energie nepoluantă. Nu mai știu unde am pus studiul respectiv, dar un punct era încheierea de tratate de exploatare a petrolului din Nordul îndepărtat, împreună cu Rusia. Vă reamintesc că acest lucru a fost încercat și de regretatul meu prieten, Chris de Margerie, marele șef de la TOTAL, dar cineva l-a asasinat, eu nu cred în ”accidente”.

Americanii dețin tehnologii de vârf, care le permite exploatarea petrolului din Alaska, în condiții de frig extrem, așa că nu o să le fie greu să exploateze cantități gigantice din petrolul rusesc în Nordul îndepărtat.

În studiu era chiar avansată proporția din petrolul posibil de exploatat de americani dincolo de Cercul Polar, în Rusia. Cantități enorme!

Ce o să dea Trump la schimb? Gurile rele spun că la Deveselu americanii sunt foarte veseli, pentru că se întorc acasă.

Nimeni nu o să lupte pentru noi, nimeni din NATO nu o să moară pentru România! De când îmi bat gura, de ani și ani de zile ca să cumpărăm arme, să avem o armată de profesioniști bine înarmată, după modelul polonezilor? Sau măcar să cumpărăm multe steaguri, vorba bancului! Când or vrea să ne ocupe, unul, sau altul, să vadă că ni se fâlfâie!

Așa măcar am terminat într-o notă înaltă, vorba lui Mel Brooks, curios să văd ce o să mai aducă pisica mâine, doar este, în definitv, o altă zi!

NOTĂ: Dragi lupi, padawani şi hobbiţi vă rog mult, vă rog din suflet, să mă iertaţi pentru greşelile mele, cele făcute cu voie sau, mai ales, fără voie. Greşeli gramaticale, dezacorduri, virgule puse aiurea, între subiect şi predicat. Înghiţirea pe nemestecate a unor litere, vocala „a” este delicioasă, vă mărturisesc, fraze cu o topică ciudat, de parcă ar fi traduse din urdu. Dar şi altele care nu îmi aparţin direct, imprecizii tehnice, dar vă rog să nu vă supăraţi şi să mă iertaţi! Iertarea vă face aidoma cu zeii!

BERBEC  La serviciu eşti prea încăpăţânat, după părerea anturajului. Dacă întâlneşti o opoziţie organizată, fii calm, nu ai altă soluţie decât să amâni ceea ce vrei să faci pentru o zi mai bună! Calităţile tale de a fi dinamic, rapid şi de a părea că face totul fără efort, ca prin magie, atrage pe cei din jurul tău. Fiecare are pentru tine o „mică rugăminte”! Vezi cum te împarţi!

TAUR  Conjunctura te sfătuieşte să foloseşti ziua ca să-ţi recalibrezi planurile pe termen scurt. Lumea se schimbă cu o viteză ameţitare – şi nu în bine. Fă-ţi planuri „B”, soluţii de rezervă! Realizezi că ai merite şi calităţi, că meriţi mai mult de la viaţă, decât ceea ce ţi se oferă. Dar, nu tot ce e adevărat este necesar să fie făcut public, fii mai discret şi mai… viclean!

GEMENI    Ai o atitudine inspirată. Dar şi rebelă. Complotezi pentru obţinerea de mai multă libertate, să scapi de unele obligaţii de servici, sau casnice, de promisiunile făcute într-o relaţie. Trebuie să întorci pagina, să nu te mai preocupe trecutul. Ai unele sentimente amestecate, de regret, jenă şi necaz că nu ai fost suficient de abil, atunci! Lasă-le, trăieşte în prezent!

RAC    Configuraţia stelară arată că astăzi poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc dar mai puţin fericit cu semnele de apă si pământ. Repet, un semn de foc te poate ajuta foarte mult. Te bucuri de un climat destins şi chiar plăcut. Nu te mai ascunde în exoscheletul tău de Rac, nimeni nu îţi vrea răul (astăzi), înconjoară-te de armonie, dragoste şi lucruri frumoase!

LEU  În ceea ce priveşte casa, interesele tale, ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva. Totuşi, nu exagera cu activitatea, programează! Azi ai un spirit de contrazicere ridicat. De fapt ai vrea să-i muşti de cap pe… ştii tu cine. Prea de tot, prea multă ticăloşie, prea multă minciună şi hoţie! Ascute-ţi colţii şi pândeşte!

FECIOARĂ  Mai multă atenţie! Atât în ceea ce priveşte activitatea la serviciu, unde munceşti, dar şi relaţiile tale sentimentale. În plus – atenţia care trebuie s-o acorzi relaţiilor tale sociale! Nu te simţi bine în pielea ta! Ceva te râcâie pe suflet, simţi că ceva nu e bine, ceva sună fals în jurul tău. Poţi să ai o  presimţire, nu o desconsidera, ci caută să descoperi motivele.

BALANŢĂ   Stelele îţi indică că trebuie să te odihneşti mai mult, ca să dai răgaz organismului să se obişnuiască cu anotimpul rece. Amână vizitele, evită aglomeraţia, în această perioadă a virozelor. Nu ştiu, nu am văzut, nu am fost acolo! Astăzi trebuie să adopţi “politica struţului” ca să eviţi unele neplăceri. Cum spun băieţii dintre blocuri: “cea mai bună lovitură este… eschiva!”

SCORPION  Eşti, din punct de vedere emoţional, labil și poate, vulnerabil. Atenţie la discuţiile cu persoanele apropiate, cu familia. Evită discuţiile tăioase care pot degenera. Veşti de departe. Azi te autopremiezi. Poate e ziua ta de naştere, dar până la urmă nu contează, îţi faci singur un dar şi acest lucru este important, pentru că îţi întăreşte încrederea în forţele proprii.

SĂGETĂTOR  Sentimental, conjunctura are unele aspecte, care indică porniri impulsive, pe care trebuie să le stăpâneşti. Vorbeşte mai puţin şi ascultă mai mult, zâmbeşte chiar dacă nu-ţi place! La serviciu e tămbălău şi haos. Nimic neobişnuit, aşa e mereu, tu vezi să cazi din nou, în picioare. A doua poreclă a Săgetătorului, aka, e „Hopa-Mitică”! O să te descurci tu, nu ai grijă!

CAPRICORN    În mijlocul unei activităţi dense, care este viaţa ta cotidiană, astăzi poţi să găseşti o oază de relaxare, poate şi un izvor de cultură şi înţelepciune. O zi plăcută, bine aspectată. De obicei faci urât când eşti luat la “mişto”. Fii mai viclean, perfid, fă-ţi stereotipuri de… scandal şi învaţă să ameninţi nedefinit, fără să jigneşti. Se poate, Machiavelli e martor!

VĂRSĂTOR   Astăzi dai dovadă de un umor sănătos şi de o bună dispoziţie care te fac un companoin plăcut în anturaj. Acordă-ţi, totuşi, nişte pauze, menajează-te şi încercă să te odihneşti mai mult. Este ziua ta norocoasă şi pe plan profesional, dar şi sentimental. Nu mai trebuie să faci pe timidul, astăzi prevalezi! Dar nu te pune rău cu cei din jurul tău, pe care îi vezi zilnic!

PEŞTI  O dimineaţă liniştită. Fără frică şi complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii personale. Domeniul sentimental este bine aspectat. Vorbeşte, explică, motivează şi poţi avea succes! Mai multă cumpătare nu a stricat nimănui. Azi eşti prea generos, dai din casă, poate e bine din punct de vedere duhovnicesc, dar periculos pentru tine, în “acvariul” tău, în care trăieşti!

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: