Evenimentul Zilei > Economie > Astăzi are loc o nouă extragere la loteria bonurilor fiscale
Astăzi are loc o nouă extragere la loteria bonurilor fiscale

Astăzi are loc o nouă extragere la loteria bonurilor fiscale

Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 - 31 martie 2016 este programată duminică seara și are un fond de premiere de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanțelor Publice.

„Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 17 aprilie, va fi organizată prima etapă de selecție, care constă în extragerea bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizare, dacă sunt peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare”, se menționează în comunicat.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19.30.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Loteriei Române, pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.