ASISTENTA SATANISTĂ: S-a pozat pentru FACEBOOK lângă un MURIBUND

ASISTENTA SATANISTĂ: S-a pozat pentru FACEBOOK lângă un MURIBUND

O asistentă medicală a reușit să atragă atenția polițiștilor după ce s-a fotografiat lângă un pacient muribund și a postat poza pe Facebook.

Asistenta de origine filipineză lucra la un azil de bătrâni din Elveția și obişnuia să-şi facă poze la căpătâiul pacienţilor aflaţi pe moarte sau deja morţi şi să posteze imaginile pe Facebook. Femeia se declară satanistă și folosește pseudonimul "Ghostinthedark Satania Blaze", iar alături de fotografiile cu pacienții în stare critică postează diferite mesaje precum "O să-i trimit în iad, acolo unde merită să fie, pe restul într-o groapă de îngrăşământ", sau "Sunt hoaţa de suflete". Pentru comportamentul ei în timpul serviciului, ea a primit o amendă de 1.000 de euro şi o altă amendă penală, cu suspendare, echivalentă cu salariul pe 120 de zile, relatează The Mirror. Femeia, în vârstă de 37 de ani, spune că nu i se pare că a avut un comportament jignitor.

"Pot pune orice vreau pe pagina mea de Facebook, în fond este pagina mea. Oamenii care nu vor să vadă ce postez să nu se uite. Moartea e ceva normal, oamenii mor tot timpul", a spus asistenta. TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR:

  • Ion Iliescu îl contrazice FLAGRANT pe Victor Ponta: CONDAMNAREA lui Năstase NU are LEGĂTURĂ cu POLITICA
  • Mama eroină, care a demascat-o pe învățătoarea șpăgără, rupe tăcerea: „Sunt dascăli care primesc porci, diamante sau mașini”
  • Oficial de la Londra: Românii și bulgarii ar putea face mai mult decât nativii britanici pentru țara noastră

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • O actriţă SEXY a avut o CURIOZITATE care a ŞOCAT-O. A făcut un LUCRU pe care îl va regreta toată VIAŢA / GALERIE FOTO hot
  • SOȚII DE DICTATOR. Cine sunt femeile căsătorite cu cei mai mari despoți din lume
  • "OZN-ul" de piatră din Bulgaria. Cum arată "catedrala comunismului"

Ne puteți urmări și pe Google News