Evenimentul ZileiPoliticaAscensiunea fulminantă a bombei sexy desemante de premierul Grindeanu în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului

Ascensiunea fulminantă a bombei sexy desemante de premierul Grindeanu în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului

Ascensiunea fulminantă a bombei sexy desemante de premierul Grindeanu în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului
Premierul Sorin Grindeanu a semnat, luni, decizia prin care a numit-o pe Ioana-Andreea Lambru, membră ALDE, în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, post pe care l-a mai deţinut în perioada noiembrie 2012-iulie 2014, scrie News.ro.

Ioana-Andreea Lambru, 31 de ani, a fost, în perioada 2009-2011, şefa de cabinet a lui Radu Stroe, care ocupă pe atunci funcţia de secretar general al PNL. În mai 2011, Lambru a fost desemnată secretar general adjunct al PNL.

Ulterior, în noiembrie 2012, a fost numită secretar general adjunct, post din care a fost eliberată din funcţie în iulie 2014, prin decizie a premierului Victor Ponta.

La vremea respectivă, numirea sa a iscat un ditamai scandalul, ieșind la iveală mai multe informații despre cum a ajuns tânăra, pe atunci în vârstă de 27 ani, să avanseze atât de rapid în PNL și în politică, scrie puterea.ro. Concret era vorba despre un scandal sexual în la nivel înalt în PNL. Potrivit B1 TV, în PNL, Andreei Ioana Lambru i se spunea simplu: Oana. Era cunoscută mai degrabă pentru relaţiile intime şi scandalurile în care a fost implicată în partid, decât pentru iniţiativele politice. 

De asemenea, Sorin Grindeanu l-a numit pe Adrian Mladinoiu în postul de secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului.

Andreea Lambru s-a născut la 12 Aprilie 1985. În 2008 a absolvit Universitatea Româno-Americană, Facultatea de Economie Generală.

În perioada 2006-2007, a fost referent la Administrarea domeniului public şi privat Sector 4, Bucureşti, iar apoi, până în 2009, a fost project manager la Prospero, Bucureşti.

Din 2009 până în 2011 a fost director de cabinet al secretarului general al PNL, care la acea vreme era Radu Stroe, iar în mai 2011 a devenit secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal.

În 2013, Andreea Lambru a fost numită în Consiliul de Supraveghere al AVAS (Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului), actuala AAAS (Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului).


Accesează: