Evenimentul Zilei > Actualitate > Cutremur în showbiz! Un artist uriaș vrea să facă schimbare de sex. Mărturisiri cutremurătoare
Cutremur în showbiz! Un artist uriaș vrea să facă schimbare de sex. Mărturisiri cutremurătoare

Cutremur în showbiz! Un artist uriaș vrea să facă schimbare de sex. Mărturisiri cutremurătoare

Un cântăreț extrem de cunoscut a făcut mărturisiri incendiare în lgeătură cu orientarea lui sexuală, care a luat prin susprindere pe toată lumea.

Sam Smith, de patru ori câștigător al premiului Grammy, a mărturisit că nu se poate identifica nici cu genul feminin, nici cu cel masculin.

„Nu te identifici cu niciun gen. Ești cine ești tu. Ești propria creație specială. Așa văd lucrurile. Nu sunt nici femeie, nici bărbat. Cred că mă regăsesc undeva între cele două”, a spus Sam Smith, potrivit Daily Mail.

Sam a mai făcut declarații în legătură cu orientarea sa sexuală, spunând că a simțit mereu o luptă în trupul și în mintea lui.

„Nu sunt nici femeie, nici bărbat. Mă simt uneori ca o femeie. Câteodată m-am întrebat dacă vreau o schimbare de sex. Mă mai gândesc uneori la asta, dar nu cred că asta e soluția”, a spus artistul.

„Când eram copil, la cinci sau şase ani, eram durduliu, iar apoi situaţia s-a înrăutăţit şi am acumulat multă grăsime în zona pieptului. Şi, când am împlinit 11 ani, m-am dus la doctor”, a mai declarat cântărețul.