Arşi de artificii la festival

Arşi de artificii la festival

Trei persoane au ajuns la spital, azi-noapte, cu arsuri de gradele unu şi doi, după ce mai multe artificii trase la Festivalul Bega Bulevard Timişoara au căzut de pe stâlpii unde erau instalate în mijlocul spectatorilor.

Organizatorii nu au oprit focul de artificii trase de pe un pod peste Canalul Bega, deşi cîteva din acestea au explodat printre privitori. Cele trei victime, o femeie şi doi bărbaţi au fost transportaţi de urgenţă la Clinica de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă, de la Casa Austria, unde au primit primele îngrijiri medicale.

„ Una dintre victime, o femeie, a fost internată în clinică având arsuri de gradul doi la nivelul piciorului drept şi o plagă complexă la piciorul stâng, ceea ce a necesitat o intervenţie chirurgicală. Celelalte două victime au fost tratate ambulatoriu şi au părăsit unitatea medicală, urmând să revină pentru tratament şi schimbarea pansamentelor”, spune Mihaela Pasztori, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara.

Până la ora 12, poliţia timişoreană nu s-a autosesizat în acest caz. Totuşi, una dintre rudele femeii internate la Casa Austria a declarat că va acţiona în instanţă organizatorii festivalului pentru neglijenţă.

Ne puteți urmări și pe Google News