Evenimentul Zilei > International > Aroganţele şi luxul pe banii contribuabililor aruncă în aer Marea Britanie. Meghan şi Harry, copleşiţi
Aroganţele şi luxul pe banii contribuabililor aruncă în aer Marea Britanie. Meghan şi Harry, copleşiţi

Aroganţele şi luxul pe banii contribuabililor aruncă în aer Marea Britanie. Meghan şi Harry, copleşiţi

Scandalul a luat amploare în Regatul Unit după ce s-a aflat că Meghan şi Harry - în nici două săptămâni - au cheltuit o avere cu vacantele de lux, zburând cu avioane private poluante deşi, ducesa de Sussex  spunea că este o apărătoare a mediului înconjurător militând alături de ecologişti. Dar iată că, atunci când este vorba despre confortul ei, se pare că nu mai ţine cont de nimic.
Elton John sare în apărarea ducilor de Sussex şi cere mass-media britanice să se calmeze scriind pe social media: „Eu am plătit un avion privat cu emisii zero pentru  Meghan şi Harry în deplasarea la Nisa”.
Aşadar după polemici grele, cel care a clarificat situaţia a fost Elton John,  privind atacurile în mass-media despre călătoria (a câta?) cu un avion privat a principelui Harry şi a soţiei sale Meghan Markle la Nisa.
Elton John a făcut o postare pe social media cu un ton iritat:
Le-am plătit călătoria la vila noastră”, a declarat cântăreţul, explicând şi de  ce. „Mama principelui Harry, Diana, era una dintre cele mai dragi prietene ale mele. Şi nutresc un profund sentiment, am chiar o obligaţie, să-l protejez pe Harry  de amestecul presei, care a contribuit la moartea prematură a Dianei. După un an foarte agitat care continuă cu munca lor în acte de caritate, David şi cu mine doream ca tânăra familie să petreacă o vacanţă privată în siguranţă şi linişte la vila noastră. Şi pentru a le oferi un nivel crescut de protecţie, le-am furnizat un zbor privat’, a scris artistul.

În ceea ce priveşte polemicile despre pretenţiile ecologiste ale perechii în contrast cu cele 4 avioane private folosite în doar 4 zile, Elton John a dat asigurări că „pentru a susţine implicarea prinţului Harry în ceea ce priveşte mediul înconjurător, am ales un avion cu emisii zero, oferind contribuţia adecvată conform  Carboon Footprint” – amprenta de carbon –  este un parametru utilizat pentru estimarea emisiilor de gaz de seră.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: