Evenimentul Zilei > International > AROGANŢA LUI PUTIN: cafeneaua unde OBAMA ESTE HÂRTIE IGIENICĂ. Şi Angela Merkel este UMILITĂ LA WC l Foto galerie

AROGANŢA LUI PUTIN: cafeneaua unde OBAMA ESTE HÂRTIE IGIENICĂ. Şi Angela Merkel este UMILITĂ LA WC l Foto galerie

O cafenea dedicată preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, a fost deschisă recent în oraşul siberian Krasnoyarsk şi reprezintă o adevărată ofensă la adresa unor lideri mondiali importanţi precum preşedintele SUA, Barack Obama, sau cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

Numită “Cafeneau preşedintelui”, localul este ideea de afaceri a Svetlanei Lautman, care a studiat anterior în Statele Unite ale Americii. Pe pereţi există numeroase fotografii cu Putin în diverse etape ale vieţii, dar ceea ce şochează se vede la toalete, unde există hârtie igienică inscripţionată cu figura lui Barack Obama.

“Sunt un patriot, dar văd că nu toată lumea este fericită în ţara noastră. De aceea am decis să creăm un loc unde oamenii pot mânca decent şi unde îşi pot aminti de realizările măreţe ale Rusiei”, a spus unul dintre cofondatorii cafenelei, Dmitry Zhdanov

La uşa toaletei mai poate fi văzut anunţul “Blocaţi NATO”, iar în interior sunt prezenţi alţi lideri europeni, printre care şi cancelarul german Angela Merkel.

Sursă foto: englishrussia.com