Gigi Becali este cunoscut pentru ținutele ieșite din comunul luxului pe care le afișează în public. Finanțatorul de la FCSB, creditat cu o avere de 400 de milioane de euro de către revista „Capital”, își permite să investească masiv în stilul pe care și l-a creat în ultimii ani.

Latifundiarul din Pipera merge la Londra pentru a-și înnoi vestimentația și nu se zgârcește atunci când vine vorba despre cheltuieli. Cezar Ionașcu oferă consultanță celor interesați să-și aleagă corect ținute vestimentare și spune despre Gigi Becali că știe să se îmbrace, nu doar să epateze.

„La Gigi Becali este vorba de extravaganţă asumată. E o diferenţă între a fi extravagant fără să ai un fundal şi a mima bunăstarea, aşa cum fac foarte mulţi şi alta ce face Gigi Becali. A dat o avere pe costume din Marea Britanie.

Ştiu şi adresa. Mi-au zis că au un mare client din România (n.r. Gigi Becali) care face cumpărături de 30, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită.

El a ştiut să „fure”. S-a inspirat pe unde a fost în lume şi a furat corect. Nu e vorba de stil doar la costume. L-am văzut la schi. Are nişte haine… Nu vorbesc de brand, ci de calitatea hainelor. Bărbatul se îmbracă ca să nu rămână dezbrăcat, pentru bani, putere şi femei”, a spus Cezar Ionașcu la Look Sport.

Gigi Becali preferă de cele mai multe ori brandurile Scabal și Brioni. Prima firmă a creat costumele lui Marlon Brando în seria „Nașul”.

„Pe un costum dau între 6.000 și 10.000 de euro, pe o curea la comandă dau cam 2.000 de euro, iar butonii cu diamante mă costă aproximativ 10.000 de euro. Nici nu trebuie să le mai probez, îmi vin perfect”, spunea Gigi Becali. Finanțatorul s-a bucurat în 2006, atunci când Steaua a căzut în semifinalele Cupei UEFA cu Middlesbrough. „Dumnezeu a vrut așa, ca să mă duc eu la Londra, să-mi iau haine”, afirma Gigi. Ulterior, totul s-a transformat într-un coșmar, pentru că „roș-albaștrii” au fost eliminați după 1-0 acasă și 2-4 în deplasare.