Zilele acestea merită să vă opriţi aici pentru o expoziţie inedită a tânărului artist Florin Ciulache, intitulată „Apocalipsa se amână“.

Picturile nu au legătură cu celebrul experiment de la Geneva, ci cu „Yahoo! Weather“, un site pe care mulţi dintre voi îl consultă atunci când doresc să afle cum va fi vremea a doua zi. Cele şaisprezece lucrări expuse, ieri, în premieră, vă îndeamnă să reflectaţi în ce măsură a reuşit lumea internetului să ne acapareze. În viziunea artistului, se pare că nu mai există surprize – ştim totul de pe internet, cel puţin în ceea ce priveşte starea vremii.

„Pentru mulţi dintre noi, adjudecaţi complet de lumea internetului, natura devine doar un simpatic design de pe Yahoo! Nu mai ieşim afară, nu mai vagabondăm prin munţi, însă suntem liniştiţi, ştim că nimic surprinzător nu se poate întâmpla mâine de vreme ce prognoza vremii ne linişteşte prin previzionare“, a comentat galeristul Dan Popescu, prezent la vernisaj.

Galeria e deschisă de luni până sâmbătă, între orele 14.00-18.00, iar expozitia poate fi vizitată până la sfârşitul lunii.