”Dumneavoastră să spuneţi dacă apreciaţi că este nevoie să înfiinţăm o nouă forţă politică în România şi vom lua o decizie. Nu ştiu, poate peste o lună, două, trei”, a notat Alexandru Cumpănaşu într-un comentariu plasat pe o rețea de socializare.

“Mulţi oameni din ţară mi-au spus că avem nevoie şi de o nouă forţă politică, nu doar de un preşedinte. Avem nevoie de un partid care să fie bazat pe oameni şi să crească de jos în sus, de la bază, de la oameni simpli. Mi-este foarte greu să-mi dau seama. Până când nu voi avea un feed-back corect mi-e greu să mă pronunţ pentru că prea multe partid pot să ducă la o inflaţie de democraţie. Poate un nou partid ar putea să facă şi altceva, să dea o majoritate în Parlament care să construiască o guvernare mai eficientă. Nu înseamnă că exclud. Mi s-ar părea nedrept”, a mai declarat Cumpănaşu.

Nemulțumiri legate de ancheta privind-o pe Alexandra

Unchiul Alexandrei Măceșanu a spus că e nemulțumit și de rezultatul transmis de cei de la INML care au spus că oasele găsite într-un butoi din curtea criminalului de la Caracal  îi aparțin nepoatei sale. „Nu e nicio noutate. Practic, INML nu face altceva decât să transmită acest raport final pe baza acelui raport intermediar de 99,99%. Dar într-adevăr acest raport final ne dă posibilitatea nouă, ca familie, să mergem către DIICOT, să cerem o ordonanță de la procurori să putem face o contraexpertiză. Am îndoieli mari. Gândiți-vă că în cronologia pe care Ministerul Sănătății a prezentat-o. Oamenii au făcut acest test ADN într-un timp record”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.

Sursa: Fanatik.ro

 

Te-ar putea interesa și: