Evenimentul ZileiMondenAntonia, la capătul puterilor. Cine se ascunde în spatele mesajelor compromițătoare

Antonia, la capătul puterilor. Cine se ascunde în spatele mesajelor compromițătoare

Antonia, la capătul puterilor. Cine se ascunde în spatele mesajelor compromițătoare
Antonia a mărturisit că este terorizată de o femeie, iar astăzi, a dezvăluit public amenințările pe care le primește aproape în fiecare zi de la persoana aflată sub anonimat.

Cântăreața spune că știe cine se ascunde în spatele acestor mesaje.

Ascunsă  în spatele unui cont fals pe Instagram, o femeie care o terorizează de zile întregi pe Antonia a informat-o că deține informații incomode despre Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh și că, în curând, le va expune public.

Furioasă pe situație Antonia a răbufnit și i-a răspuns public, după ce nu i-a răspuns în privat la mesajele pe care i le-a lăsat.

“Uite oameni de genul ăsta nu ar trebui să aibă voie să își facă cont de Instagram! Această persoană mă terorizează cu diverse pagini false de ceva vreme! Este obsedată și tind să cred că este cineva pe care cunosc (foarte trist). Acum este rândul meu să te expun” a scris Antonia pe Instagram.

Antonia a răbufnit azi la adresa unei femei care îi spune prin mesaje că urmează să publice ceva compromițător cu Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh © Instagram Stories

Sursa: cancan.ro.


Accesează: